Αποτελέσματα της έκθεσης DaTE 2018

H DaTE αποδεικνύει ότι είναι το event-κλειδί για τα avant-garde οπτικά είδη!

Έχοντας πραγματοποιηθεί για έκτη φορά (και για δεύτερη φορά στη Φλωρεντία), η DaTE επιβεβαιώνει το ρόλο της ως το πιο σημαντικό φθινοπωρινό event στην avant-garde αγορά οπτικών προϊόντων της Ιταλίας. Την έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 3.000 αγοραστές και επαγγελματίες του κλάδου, παίρνοντας μία πρώτη γεύση από τις δημιουργίες 200 επιλεγμένων brands από τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, την Αυστρία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.
Επιπρόσθετα, τα επίσημα κανάλια των social-media σημείωσαν εκπληκτική απόδοση, παρουσιάζοντας πάνω από 28.000 post views, πάνω από 2.000 επισκέψεις στο Instagram προφίλ της DaTE και χιλιάδες ακόμη posts που δημοσιεύθηκαν από χρήστες, χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag #dateyewear2018 και #shapingavantgarde.
Η τελειότητα είναι χαρακτηριστικό της DaTE, της οποίας η δύναμη βασίζεται σε λίγα, αλλά θεμελιώδη στοιχεία: ένα μικρό γκρουπ επιλεκτικών εταιριών και ένα μινιμαλιστικό, αλλά πολύ ελκυστικό layout, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα!

Κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον, η επόμενη DaTE θα λάβει χώρα ξανά στη Φλωρεντία 21-23 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ οι διοργανωτές εξέπληξαν τους πάντες, ανακοινώνοντας στους εκθέτες την πρόθεσή τους να διοργανώσουν μία DaTE στις Η.Π.Α., στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, το Μάιο του 2019!
Αυτή η ιδέα γεννήθηκε σε συνεργασία με τη Fiera Milano και το ιταλικό Trade Agency και στοχεύει στο να “εξάγει” την επιτυχημένη δομή της DaTE και στο εξωτερικό, με επίκεντρο την πλούσια και ανοιχτή αγορά, όπου δεν διοργανώνονται εξειδικευμένες εκθέσεις και που αυτό το είδος προϊόντος έχει μεγάλη αξία. Η επιλογή των συμμετεχόντων έχει ήδη ξεκινήσει!
Περισσότερες πληροφορίες: DaTE 2019

Share with your friends
Tags: