CircumEye – Έρχεται στις 30 & 31 Μαρτίου 2019!

Το CircumEye αποθεώνει τα brands, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι επαγγελματίες της όρασης μπορούν να εμπνευστούν και να ενημερωθούν πάνω σε καθετί νέο που κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά!
Η φιλοδοξία του CircumEye είναι να αναδείξει σχεδιαστές με μία πιο πρωτοποριακή, καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση. Συναντώντας τους πρόσωπο με πρόσωπο, οι ενδιαφερόμενοι έχουν μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε brand και να κατανοήσουν τον οραματισμό και τη δημιουργική προσέγγιση κάθε σχεδίου.
Η τελειότητα είναι χαρακτηριστικό του CircumEye, του οποίου η δύναμη και η δομή βασίζονται σε λίγα, αλλά θεμελιώδη στοιχεία: ένα μικρό group επιλεκτικών brands και ένα μινιμαλιστικό, αλλά πολύ ελκυστικό layout, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα!

Η ατμόσφαιρά του CircumEye θα είναι γεμάτη από θετική διάθεση, η οποία προάγει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των εκθετών και των επισκεπτών αντίστοιχα, σε έναν μοναδικό χώρο, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό για τον κλάδο, ενώ η ιδέα των απλών σημείων, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική αίθουσα θα δημιουργήσει μία άκρως δημιουργική ατμόσφαιρα!

Το πολυαναμενόμενο CircumEye θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, ένα μοναδικό μέρος με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, άρτια τηλεπικοινωνιακή υποδομή και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, όπου ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής ενώνονται αρμονικά. Ο πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό και ζωντανό πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την αντισυμβατική του ματιά, ενώνοντας τον πολιτισμό και την τέχνη με την επαγγελματική πρωτοβουλία, την κοινωνική δραστηριότητα και την καθημερινή ζωή.

Ιστορία

1920
Στην ιστορική είσοδο της Αθήνας ένα νέο κτίριο παρουσιάζει τις τάσεις της βιομηχανικής αισθητικής του 20ού αιώνα. Για δύο περίπου δεκαετίες, το εργοστάσιο παραγωγής ζωικού μεταξιού ΑΘΗΝΑΪΣ θα συνδέσει την πορεία του με το γόνιμο κλίμα του μεσοπολέμου και τη δυναμική ανάπτυξη του αθηναϊκού αστικού τοπίου. Στα χρόνια του ‘40 το εργοστάσιο αναστέλλει τη λειτουργία του και μεταβάλλεται σε πολεμικό καταφύγιο. Μετά την απελευθέρωση, η καμινάδα του καπνίζει ξανά, οι καιροί όμως έχουν πια ριζικά αλλάξει. Με τη θεαματική διάδοση των νέων τεχνολογιών, το ρεγιόν αντικαθιστά σιγά-σιγά τις φυσικές υφαντικές ίνες και, έτσι, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 το παλιό μεταξουργείο διακόπτει οριστικά την παραγωγή του και μετατρέπεται σε απλό αποθηκευτικό χώρο. Οι μνήμες όμως δεν χάθηκαν.

2000
Έπειτα από μία εμπνευσμένη μελέτη ανάπλασης, η οποία διατήρησε τη  φυσιογνωμία του ιστορικού βιομηχανικού χώρου και ανέδειξε τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία, η ΑΘΗΝΑΪΣ μεταμορφώνεται σ’ ένα πρωτοποριακό πολυχώρο συνεδρίων, πολιτισμού και ποιοτικής ψυχαγωγίας, γεφυρώνοντας την παράδοση με την προηγμένη τεχνολογία και τη σύγχρονη αισθητική. Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η ΑΘΗΝΑΪΣ έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα ορόσημα της  σύγχρονης Αθήνας, ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας που αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από το κοινό γιατί είναι ένας χώρος ξεχωριστός και ταυτόχρονα προσιτός και οικείος.

Τοποθεσία

Ο πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ βρίσκεται στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, σ’ ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πρωτεύουσας! Νέοι χώροι τέχνης, πρωτοποριακά θέατρα, μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια, ανακαινισμένα lofts, στούντιο ζωγράφων και εικαστικών, και νέες αρχιτεκτονικές προτάσεις, όπως το μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς, έχουν μεταμορφώσει την ιστορική αυτή βιομηχανική περιοχή σε πολιτιστικό και καλλιτεχνικό σταυροδρόμι της Αθήνας. Αν και στο κέντρο της πόλης, η ΑΘΗΝΑΪΣ βρίσκεται εκτός δακτυλίου, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το λιμάνι του Πειραιά, ενώ σε απόσταση αναπνοής (350 μέτρα) βρίσκεται ο σταθμός του μετρό Κεραμεικός.

Save the dates!

Το CircumEye θα ανοίξει τις πόρτες του στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 και θα είναι το ιδανικό μέρος για να εμπνευστείτε και να δικτυωθείτε!
Σας περιμένουμε όλους! 

 Μία διοργάνωση της Well DoneΧορηγός επικοινωνίας: Eye Magazine Greece

Share with your friends
Tags: