Silmo Istanbul Optical Fair – 13 έως 16 Δεκεμβρίου 2018!

Η διεθνής έκθεση Silmo Istanbul Optical Fair αποτελεί μία ιδανική πλατφόρμα μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα αναγνώρισης ποικίλων brands από οπτικά προϊόντα, νέων τεχνολογιών και καινοτομιών από τους εκθέτες και τους επαγγελματίες επισκέπτες αντίστοιχα, που ανήκουν στον τομέα των οπτικών, από την Τουρκία, τη μέση Ανατολή, την κεντρική Ασία, τα Βαλκάνια, τη Ρωσία, τις αραβικές και τις βορειοαφρικανικές χώρες.

Η Silmo Istanbul Optical Fair βελτιώνεται συνεχώς πάνω σε πολλούς τομείς, και προβλέπεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί δε, ένα δυνατό σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του τομέα των οπτικών προϊόντων και τεχνολογιών, αντικατοπτρίζοντας το πνεύμα της έκθεσης Silmo. Σκοπός της Silmo Instabul είναι να αυξήσει ακόμη περισσότερο το εμπορικό κομμάτι, παρουσιάζοντας εκθέτες, επενδυτές και brands στη διεθνή πλατφόρμα, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τον αριθμό των επισκεπτών.

Η διεθνής έκθεση Silmo Istanbul Optical Fair αύξησε τον συνολικό αριθμό των επισκεπτών κατά 39,1% (δηλαδή, στους 9.366) από την πρώτη έκθεση του 2013 έως την τελευταία που έλαβε χώρα το 2017. Επιπρόσθετα, ο συνολικός αριθμός των εκθετών έχει παρουσιάσει αύξηση της τάξεως του 22,9%, αγγίζοντας τους 118, ενώ ο εκθεσιακός χώρος έχει διευρυνθεί κατά 50,3%, δηλαδή, στα 8.655 τ.μ.! Ο αριθμός των επισκεπτών του εξωτερικού έχει σημειώσει αύξηση της τάξεως του 654% (δηλαδή, στους 1.396) από την πρώτη έκθεση έως και σήμερα και ο αριθμός των εγχώριων επισκεπτών έχει αυξηθεί κατά 21%, αγγίζοντας τους 7.970 επισκέπτες!

Το 2016 και 2017 η διεθνής έκθεση Silmo Istanbul, η οποία διεύρυνε τον εκθεσιακό της χώρο με μία πρόσθετη αίθουσα υπηρεσιών της τάξεως του 1.500 τ.μ., έπειτα από απαίτηση των εκθετών, έχει προσελκύσει πάνω από 600 εγχώρια και διεθνή brands στους επισκέπτες της.

Η Silmo Istanbul Optical Fair θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες της από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2018 στις αίθουσες 9, 10 και 11 στο Istanbul Expo Center (IFM).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Share with your friends
Tags: