LAURENCE D’ARI – Αποκλειστικά για γυναίκες

Πήραμε μια πρώτη γεύση από τη νέα μάρκα γυαλιών ηλίου, με καταγωγή από το Βέλγιο: LAURENCE D’ARI σχεδιασμένη αποκλειστικά για γυναίκες, ένα νέο brand υψηλής αισθητικής, που σχεδιάστηκε στην Αμβέρσα.
Η σχεδιάστρια, Laurence Bourguignon, είχε πάντα πάθος με τα γυαλιά ηλίου και έχοντας υπάρξει συλλέκτρια, δεν έμενε παρά να στρέψει τη δημιουργικότητά της στο σχεδιασμό της δικής της συλλογής.
Η ίδια η Laurence περιγράφει: «Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να αναδείξουν ή να καταστρέψουν μια εμφάνιση- είναι τόσο απλό. Τα σωστά γυαλιά ηλίου στο σωστό άτομο μπορούν να ανυψώσουν ακόμα και την απλούστερη εμφάνιση σε ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα. Δεν ακολουθώ τις τάσεις και δεν δημιουργώ για μια συγκεκριμένη ομάδα γυναικών. Τα σχέδιά μου είναι η έκφραση του εαυτού μου και του ποια είμαι. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι τα γυαλιά μου θα φορεθούν από αυθεντικές γυναίκες με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, που θα τολμήσουν να εκφραστούν
Η LAURENCE D’ARI θέλει να μοιραστεί το πάθος της και να ευχαριστήσει τις γυναίκες δημιουργώντας μια πολυτελή συλλογή γυαλιών ηλίου, δυναμική και κομψή, με μοντέλα εμπνευσμένα από vintage στοιχεία, προσφέροντας σκελετούς με έντονη αλλά καθημερινή θηλυκότητα.
www.nataliaklimi.com

focused crystal green
passionate black marble
authentic havana twice
Share with your friends
Tags: