Η Maui Jim παρουσιάζει τη Νέα της Συλλογή Manchester United

Η Maui Jim, η παγκοσμίως ταχύτερα αναπτυσσόμενη κορυφαία μάρκα γυαλιών ήλιου, ανακοίνωσε την παρουσίαση της επίσημης Συλλογής “Manchester United Club” σε συνεργασία με την Manchester United. Η συλλογή θα περιλαμβάνει τέσσερα στυλ και μια νέα επεξεργασία με κόκκινο καθρέφτη, εμπνευσμένη από έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο.
Τον Φεβρουάριο του 2019, η Maui Jim ανακοίνωσε την πολυετή, παγκόσμια συνεργασία της με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον κόσμο. Η νέα συλλογή Maui Jim Club θα προσφέρει τώρα στους οπαδούς της Man United σε όλο τον κόσμο πρόσβαση στα ίδια κορυφαία, κομψά γυαλιά ηλίου.
Όλοι οι φακοί της Maui Jim μπλοκάρουν το 100% των επιβλαβών UV ακτινών, προστατεύοντας τα μάτια από βλάβες και μακροπρόθεσμους κινδύνους για την υγεία.
Επιπλέον, εξαλείφουν την αντανάκλαση του ήλιου ενώ παράλληλα ενισχύουν το χρώμα, την καθαρότητα και την αντίληψη του βάθους. Τα γυαλιά ηλίου Maui Jim έχουν κερδίσει τη Σφραγίδα Σύστασης του Οργανισμού Καρκίνου του Δέρματος, ως αποτελεσματικό φίλτρο UV για τα μάτια και το περιβάλλον δέρμα.

Red Mirror: Για όλους όσοι αισθάνονται κόκκινοι

Παρουσιάζουμε την HAWAII LAVA™ τη νέα επεξεργασία κόκκινου καθρέφτη από τη Maui Jim. Αυτό το ζωηρό χρώμα καθρέφτη εφαρμόζεται στην μπροστινή επιφάνεια των φακών HCL® Βronze και προσφέρει μια κομψή εμφάνιση η οποία προσφέρει την ίδια εκπληκτική ενδυνάμωση και καθαρότητα των χρωμάτων με όλους τους άλλους φακούς της Maui Jim PolarizedPlus2®. Κάθε σκελετός διαθέτει επίσης τον διάβολο της Man United στο μπροστινό μέρος της δεξιάς κεραίας και ένα αχνό “MAN UTD” στον αριστερό φακό. Όλοι σκελετοί διατίθενται με την ειδική συσκευασία της Manchester United.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Greek Handmade Frames

Next Post

Original Vintage