Creative Energy

Εμπνευσμένη από την τέχνη και την ποίηση, η νέα συλλογή FACE A FACE για το φθινόπωρο του 2019 έχει την ενέργεια που αποκαλύπτεται σε όλες τις μορφές της.
Μετακίνηση ή αναστολή, ηλιόλουστο ή παγωμένο, φυσικό ή ψηφιακό, ζωτικό και δημιουργικό, δίνει σχήμα στα διαφορετικά καλλιτεχνικά θέματα της εποχής. Ορισμένα σχέδια εμπνέονται από έργα καλλιτεχνών, όπως η ζωγραφική του Gjon Mili, σε συνεργασία με τον Picasso σε μια απίστευτη εφεύρεση.
Άλλα, περισσότερο αρχιτεκτονικά σχήματα παίζουν με την αναμόρφωση.
Περισσότερο από ποτέ, ο Pascal Jaulent, ο διευθυντής της δημιουργικής ομάδας αλλά και ολόκληρη η ομάδα σχεδιαστών, έχουν αγκαλιάσει τα υλικά για να τα ξεπεράσουν. Διαφανές, αδιαφανές, κρυσταλλικό ή ιριδίζον, η ομάδα σχεδιάζει μέσω αντιθέσεων και φέρνουν στην πραγματική ζωή μοναδικά έργα. Δημιουργούν μια παλέτα από χρώματα: παγωμένο μπλε, γρανίτη, ροζ κίτρινο κλπ. Μια συλλογή κατασκευασμένη με απίστευτη γνώση, συνδυάζοντας την τέχνη και την τεχνογνωσία, για να σας κάνει να αγαπάτε και να φορέσετε συναρπαστικά γυαλιά. Ανάμεσα στη φωτιά και τον πάγο, ένα νέο είδος ενέργειας γεννιέται.
Τα σχέδια των σκελετών ηλίου αυτής της σεζόν, περικλείουν ενέργεια και αντικατοπτρίζουν την δημιουργική κατεύθυνση της FACE A FACE: Αλλάζοντας πάντα τους παραδοσιακούς κώδικες σχεδίασης, η νέα συλλογή ενδυναμώνεται με μια πολύχρωμη και ενεργητική γραμμή. Σε συνεχή έκπληξη, δίνει ζωή και χαρακτήρα σε κάθε σχέδιο. Πασπαλισμένος με λάμψη, κάθε σκελετός, είναι πραγματικά ένα αστέρι από μόνο του!

Share with your friends
Tags: