MIDO4U.COM

Η ομάδα διοργάνωσης της MIDO 2020, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος εξαιτίας του Coronavirus, ενημερώνει τους επισκέπτες ότι η περιοχή “Fair East” (περίπτερο 7), η οποία φιλοξενεί παραδοσιακά τους εκθέτες από την Ασία δεν θα είναι ανοιχτό. Η MIDO θα θέσει στη διάθεση των εκθετών και των επισκεπτών μια ψηφιακή πλατφόρμα η οποία θα δώσει τη δυνατότητα μιας on-line επικοινωνίας. Το MIDO4U.COM θα είναι ενεργό για τους εκθέτες από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και για τους επισκέπτες από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Την ίδια ημέρα στις 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του εκθεσιακού κέντρου της Fiera Milano, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των 50 χρόνων, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους συμμετέχοντες. Η γιορτή θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του “From Sight to Vision”, όπου ο κοινωνιολόγος Francesco Morace θα παρουσιάσει το μέλλον των γυαλιών χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φακό, καθώς παρατηρεί την παράδοση, τη μόδα, το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την καινοτομία και την ψηφιακή τεχνολογία τα τελευταία 50 χρόνια. Θα ακολουθήσει η τελετή απονομής βραβείων, με την παρουσίαση βραβείων στις εταιρείες που έχουν συμμετάσχει σε όλες τις εκδόσεις της MIDO, στους προηγούμενους προέδρους, καθώς επίσης και τα βραβεία Bestore και Stand Up for Green.

Την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, η έκθεση θα συνεχιστεί με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί με πολλές εκδηλώσεις στο Otticlub και μέσα στα περίπτερα.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην έκθεση, σήμερα μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι το MIDO 2020 προετοιμάζεται για πενήντα χρόνια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας για τη συνεργασία τους, την αφοσίωσή τους και τη συνεχή εμπιστοσύνη τους ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Η υποστήριξή τους έχει ενδώσει μεγάλη δύναμη στην οργάνωση, η οποία θα επιτρέψει, μαζί, να ζήσετε μια ειδική Golden Edition.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Η 50η MIDO ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Next Post

Άμεση πρόσληψη εξωτερικού πωλητή