FUTURISSILMO

2 έως 5 Οκτωβρίου 2020 • Paris Nord Villepinte

Η SILMO PARIS επιστρέφει…στο μέλλον!

Η Παγκόσμια Έκθεση Οπτικών Ειδών, που συγκεντρώνει την πιο πλήρη σειρά προϊόντων στον τομέα οπτικών ειδών και εδραιώνεται ως πραγματικός μοχλός επιχειρηματικής δραστηριότητας για όλους, εκθέτες και επισκέπτες!

Η SILMO PARIS έχει αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από μία απλή έκθεση, διότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πέρα από μία πλήρη και εκτενή λίστα εκθετών, η SILMO θέτει ένα οικοσύστημα υπηρεσιών στη διάθεση όλων των επαγγελματιών κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Ένα οικοσύστημα με αυξημένη προστιθέμενη αξία που κάνει τη διαφορά και ανταποκρίνεται σε ξεκάθαρα ταυτοποιημένες δράσεις.

Εκτός των καινοτομιών που θα ανακοινωθούν, στη SILMO PARIS 2020 θα συναντήσετε:

  • SILMO D’OR – Το εμβληματικό βραβείο-θεσμό που επιβραβεύει το ταλέντο και την τεχνογνωσία ενός ολόκληρου επιστημονικού κλάδου. Ο κατάλογος των επιτυχιών της SILMO D’OR είναι πολυαναμενόμενος κάθε χρόνο.
  • SILMO ACADEMY – Σεμινάρια επιμόρφωσης, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της όρασης.
  • SILMO M@TCH– Μία εφαρμογή που σας προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις νέων προϊόντων ή συναντήσεις Β2Β, σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας και πολλαπλασιάζει τις επιχειρηματικές επαφές σας.
  • SILMO NEXT – Νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της μόδας, που σχεδιάζουν και και διαμορφώνουν το μέλλον της οπτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο www.silmoparis.com

Share with your friends
Tags: