Silhouette

Iconic Eyewear made in Austria.
Since 1964.

Οι σκελετοί Silhouette είναι κατασκευασμένοι από υψηλής τεχνολογίας τιτάνιο, ιδιαιτέρως ελαφρύ, εύκαμπτο και ανθεκτικό. Το μυστικό έγκειται στο συνδυασμό υλικού και στον τρόπο κατασκευής του – μόνο όταν και τα δύο αυτά στοιχεία είναι πρώτης τάξεως, μπορούν να προκύψουν και γυαλιά πρώτης τάξεως.

Κάθε χρόνο, περίπου 500.000 μέτρα σύρματος τιτανίου σταθερής ποιότητας υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Από 25 κράματα τιτανίου που έχουν ελεγχθεί, μόνο τα 3 έχουν λάβει σφραγίδα έγκρισης. Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι μετά από κάθε ένα από τα εκατοντάδες διαφορετικά βήματα που ακολουθούνται κατά την κατασκευή ενός σκελετού τιτανίου διασφαλίζουν ότι ο χρήστης φοράει ένα ιδανικά κατασκευασμένο γυαλί.
Το υψηλής τεχνολογίας τιτάνιο είναι αρκετά εύκαμπτο με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η χρήση βιδών ή σαρνιέρων στα σημεία σύνδεσης, επιτυγχάνοντας έτσι ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό και ταυτόχρονα έναν εξαιρετικά ανθεκτικό σκελετό. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το πάρα πολύ μικρό βάρος του, προσφέροντας στο χρήστη εξαιρετική άνεση. Πρόκειται για ένα υποαλλεργικό μέταλλο, ιδιαιτέρως γνωστό ως εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα.
Οι σκελετοί τιτανίου, λόγω της εξαιρετικής ευκαμψίας τους, προσαρμόζονται ακριβώς στο πρόσωπο του χρήστη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εφαρμογή και άνεση. Διατηρούν το σχήμα τους, χωρίς να χρειάζονται οποιαδήποτε μορφή συντήρησης και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικοί στη διάβρωση, τη φθορά και τις υψηλές θερμοκρασίες. Εξίσου σημαντική είναι επίσης και η ανθεκτικότητά τους στην UV ακτινοβολία και στην επαφή με καλλυντικά προϊόντα.
Από το 1999 η Silhouette έχει καταφέρει να κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά σκελετών χωρίς πλαίσιο με την τεχνοτροπία Titan Minimal Art (TMA). Πρόκειται για τους πιο μίνιμαλ σκελετούς, χωρίς πολλά συνδετικά εξαρτήματα, οι οποίοι ζυγίζουν μόλις 1,8 γραμμάρια. Το 2013 κάνει την εμφάνισή της και η εξελιγμένη σειρά ‘The Icon’, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια σκελετούς. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει κάνει δυναμική εμφάνιση και στους σκελετούς με πλαίσιο, ακολουθώντας όμως την ίδια παραγωγική γραμμή, κατά την οποία το 80% της κατασκευής των σκελετών γίνεται χειρωνακτικά χωρίς τη χρησή βιδών και άλλων περιττών εξαρτημάτων. Οι σκελετοί Urban Neo είναι από τους πιο ελαφρούς σκελετούς με πλαίσιο παγκοσμίως, ζυγίζοντας μόλις 3,3 γραμμάρια.

Ο ίδιος μινιμαλιστικός σχεδιασμός χαρακτηρίζει και τα γυαλιά ηλίου. Κατασκευάζονται στο χέρι, με εξαιρετική λεπτομέρεια και υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχοντας τέλεια προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία για κάθε περίσταση. Η σειρά οράσεως περιλαμβάνει μοντέλα τόσο με πλαίσιο όσο και χωρίς, με έναν ιδιαίτερο, διαχρονικό σχεδιασμό που μέσω πειραματισμών εναρμονίζεται πάντα στις τάσεις της μόδας. Είτε συνδυάζονται με αυστηρή επαγγελματική ενδυμασία, είτε με μια πιο χαλαρή εμφάνιση, τα γυαλιά Silhouette εναρμονίζονται πάντα με οποιοδήποτε στυλ τονίζοντας το χαρακτήρα του εκάστοτε χρήστη. Η επαγγελματική σειρά των γυαλιών ηλίου εμπλουτίζουν το καλοκαίρι με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τα γυαλιά ηλίου της Silhouette είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που θέλουν τη βέλτιστη προστασία των ματιών τους από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν και την απόλυτη εμφάνιση.
H Silhouette δεν εστιάζει μόνο στην κατασκευή premium σκελετών, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην κατασκευή οφθαλμικών φακών. Τα τελευταία 3 χρόνια κατασκευάζει τους δικούς της φακούς στο Lens Lab, μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση στον ευρύτερο χώρο του εργοστασίου της. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την παραγωγική διαδικασία ακολουθούνται περισσότερα από 80 βήματα, επιτυγχάνοντας έτσι την κατασκευή ποιοτικών φακών οι οποίοι σχεδιάζονται έτσι ώστε να προσαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια στα πλαίσια. Καλύπτει μία ευρεία γκάμα με 400 διαφορετικά σχήματα, εξασφαλίζοντας έτσι μία απολύτως εξατομικευμένη εμφάνιση για τον εκάστοτε χρήστη. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα: την αίσθηση της απόλυτης οπτικής εμπειρίας. Τα πλαίσια και οι φακοί παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα τεχνικά πρότυπα και σχεδιάζονται αποκλειστικά για τη συλλογή γυαλιών της Silhouette.
Με τη Silhouette Vision Sensation®, η Silhouette συνεχίζει να επεκτείνει την ιδέα της τέλειας όρασης ως ηγέτης στην παγκόσμια αγορά premium γυαλιών.
Ως εκ τούτου, η εταιρεία προβάλλεται όχι μόνο ως κατασκευάστρια σκελετών, αλλά και ως πλήρης προμηθεύτρια σκελετών και οφθαλμικών φακών ηλίου και οράσεως, η οποία εγγυάται το 100% της οπτικής ακεραιότητας. Try it,wear it,love it!

«Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν ότι ο χρήστης φοράει ένα ιδανικά κατασκευασμένο γυαλί»

Αποκλειστική διαθεση για την Ελλάδα ΣΥΚΑΡΑΣ
www.sicaras.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

ΤΕD BAKER

Next Post

Marie Wilkinson