Νέες ημερομηνίες για τη MIDO, από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2021

Δύσκολη αλλά αναπόφευκτη, η απόφαση για τη μετακίνηση της 50ης έκδοσης της MIDO για το 2021, μια απόφαση που λήφθηκε με ομοφωνία από το Διοικητικό Συμβούλιο της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης για τον κλάδο των Οπτικών.

Δελτίο τύπου ΜΙDO
Aπόδοση στα ελληνικά Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

«Η συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19 στην Ιταλία και η ταχεία εξάπλωσή της στον υπόλοιπο κόσμο, μαζί με έντονες τις αμφιβολίες σχετικά με το πότε η κρίση θα ομαλοποιηθεί παγκοσμίως, μας ανάγκασαν να πάρουμε την επίπονη, αλλά κρίσιμη, απόφαση να προστατεύσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες, τους αγοραστές και τους ενδιαφερόμενους, το προσωπικό και όλους όσους συμμετέχουν στην οργάνωση, τη διαχείριση και τη λειτουργία της έκθεσης», δήλωσε ο Πρόεδρος της MIDO κος Giovanni Vitaloni. « Η 50η επέτειος μεταφέρεται στο 2021 και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα φέρει νέα πνοή στη βιομηχανία των οπτικών τόσο στην Ιταλία αλλά και το εξωτερικό. Το επίκεντρό μας, και αυτό όλων των επαγγελματιών του κλάδου, είναι να προσφέρουμε μια νέα δυναμική σε ένα υγιές οικονομικό σύστημα το οποίο – αν και επιβραδύνθηκε από την κρίση της δημόσιας υγείας – δεν έχει χάσει ποτέ την κινητήρια του δύναμη.»

Η 50η έκδοση της MIDO θα πραγματοποιηθεί περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία: Σάββατο έως Δευτέρα 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano Rho.

«Μια σημαντική αλλαγή, που είχαμε προγραμματίσει να ανακοινώσουμε κατά τη διάρκεια της MIDO 2020», συνέχισε ο κος Vitaloni. «Μετακινώντας την ημερομηνία προς τα εμπρός αρκετές εβδομάδες, μπορούμε να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις των οπτικών παγκοσμίως αλλά και στην Ιταλία», και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, με συνεχείς μειώσεις των εσόδων από τη μία και του αυξανόμενου κόστους από την άλλη, οι εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις οπτικών αγωνίζονται να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της ανάγκης να συνεχίσουν να εργάζονται και του ουσιαστικού καθήκοντος να διασφαλίσουν την ασφάλεια των εργαζομένων τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βεβαιωθούμε ότι, όταν η πανδημία κορυφωθεί, οι επιχειρήσεις πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στη MIDO για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους, τα μηχανήματα, τις οφθαλμικές καινοτομίες, τις τεχνολογικές εφευρέσεις και καθεμία στον δικό της τομέα εξειδίκευσης, να επιστρέψει στην επιχειρηματική της δραστηριότητα. Με την ενίσχυση της συμμαχίας μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, σε κλίμα αποκατεστημένης εμπιστοσύνης, η MIDO μπορεί να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη του κλάδου»,

Εν αναμονή της MIDO 2021, η ψηφιακή πλατφόρμα MIDO4U αποτελεί έναν σημαντικό κόμβο συνάντησης, που συνδέει τους εκθέτες (που επιλέγουν να το κάνουν) με διεθνείς αγοραστές. «Φυσικά, η ψηφιακή πλατφόρμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια πραγματική έκθεση, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητάνε μεταξύ τους και να μιλούν για τις επιχειρήσεις τους”, συνέχισε ο κος Vitaloni, “αλλά είναι ένα προσβάσιμο μέσο πραγματικής, αν και εικονικής, αλληλεπίδρασης που εξασφαλίζει στη βιομηχανία έναν βιώσιμο τρόπο για να συνεχίσει να χτίζει επιχειρηματικές σχέσεις.

«Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους από κοντά στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου 2021. Φροντίστε να μείνετε υγιείς.»
Share with your friends
Tags:
Previous Post

DIVEL – Ο Σιωπηλός Γίγαντας

Next Post

Ovvo Optics