Silhouette

Aπόλυτα διαυγής όραση για όλα τα στυλ

Όλες οι συλλογές της Silhouette αντιπροσωπεύουν την άριστη ποιότητα, ενώ διαθέτουν κλασικά και κομψά σχέδια. Η παραδοσιακή αυστριακή εταιρεία, ήταν πάντα αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμας τεχνολογίας, με διαχρονικό σχεδιασμό, μέγιστη άνεση και απαράμιλλη έλλειψη βάρους.

Όλες αυτές οι ιδιότητες συγκεντρώνονται στο κλασσικό πλέον, Silhouette Titan Minimal Art, το οποίο έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως, από τότε που παρουσιάστηκε στην αγορά το 1999, καθιστώντας τη Silhouette πρωτοπόρα στα ποιοτικά γυαλιά χωρίς πλαίσιο.
Σήμερα, η Silhouette εμπλουτίζει την πρωτοποριακή καινοτομία της και προχωρά στο επόμενο ανώτερο επίπεδο, παρουσιάζοντας ακόμα πιο λεπτά και ελαφρά μοντέλα, με τους φακούς πλήρως ενσωματωμένους στους σκελετούς. Αυτό καθιστά το σχέδιο των γυαλιών, μοναδικά σταθερό. Στη νέα σειρά παρουσιάζονται πολλά διαφορετικά στυλ, ανάλογα με το μέγεθος των σκελετών. Ένα λεπτό μεταλλικό πλαίσιο ενισχύει απαλά την εμφάνιση του σχεδίου, ενώ ένα άλλο πιο χαρακτηριστικό αναδυκνείει το ανθρώπινο μάτι και δημιουργεί μια δυναμική εμφάνιση.
Μοναδικά βολικά, όλα τα Silhouette είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε ιατρική συνταγή.
Η Silhouette προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων με συναρπαστικό συνδυασμό μινιμαλιστικού σχεδιασμού και μοναδικής λειτουργικότητας. Υπάρχει ένα μοντέλο για όλους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να απολαύσετε τη μέγιστη άνεση, ενώ φοράτε Silhouette. Ο καινοτόμος συνδυασμός SPX®+ και τιτανίου επιτρέπει στη Silhouette να δημιουργήσει τα ελαφρύτερα γυαλιά στον κόσμο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν το νέο παγκόσμιο slogan “Τry it. Wear it. Love it.” Αποτελούν διαχρονικά κοσμήματα, καθιστώντας τα απαραίτητα για κάθε περίσταση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να λάμψει η πραγματική σας προσωπικότητα.

ΤΙΤΑΝ ΜΙΝΙΜAL ART 5515_7110
MOMENTUM FULLRIM 1593_5540
Ιδανικά για κάθε τύπο προσώπου

Η Silhouette, χάρη στη μεγάλη ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και υλικών που προσφέρει έχει ένα στιλ για όλους. Η μοναδική γοητεία που αποπνέει, είναι ο τέλειος τρόπος για τους χρήστες να εκφράσουν τις διαφορετικές προσωπικότητές τους. Κάθε ζευγάρι διατίθεται σε δύο διαφορετικά μοντέλα.
Όταν επιλέγετε το σωστό σχήμα για τον τύπο του προσώπου σας, σκεφτείτε ποιο στυλ αναδεικνύει καλύτερα την προσωπικότητά σας. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το σχήμα του προσώπου σας. Εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε τετράγωνα μοντέλα, τα οποία θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται στενότερο και μεγαλύτερο. Το αντίθετο ισχύει εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο. Τα στρογγυλεμένα και οβάλ σχήματα κάνουν μια μεγάλη επιστροφή αυτό το φθινόπωρο.

Try it.
Wear it.
Love it.

INFINITY VIEW 1595_9040
LITE SPIRIT 2924_3040

ATELIER COLLECTION:
Πολυτελής Μινιμαλισμός

Με τη συλλογή Atelier, η Silhouette επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην απαράμιλλη χειροποίητη ποιότητα.
Η συλλογή δημιουργήθηκε με υπομονή, ακρίβεια, πάθος και δεκαετίες εμπειρίας, χρησιμοποιώντας τεχνικές υψηλής ακρίβειας. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης, που ενσωματώνει διαχρονική ομορφιά και κομψότητα. Αυτά τα διαρκή αριστουργήματα είναι το προϊόν του εξαιρετικού σχεδιασμού με πολυτελή υλικά, μεθόδους που συνεχώς εξευγενίζονται και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής Silhouette Atelier έχουν σχεδιαστεί για να είναι αγαπημένα.
Και γίνονται πιο αγαπητά μόνο με την πάροδο του χρόνου. Είναι πολύτιμα, όντας πολύτιμοι θησαυροί, γίνονται κειμήλια που προκαλούν τις μεμονωμένες προσωπικότητες όλων όσων τα έχουν φορέσει. Με τη συλλογή Atelier, η Silhouette δημιουργεί σχέδια που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία λειτουργικότητας και κομψότητας, προσδίδοντας μια αύρα κομψότητας σε κάθε χρήστη

PURE DÉCO G025
ATELIER SUN HORN X SUN G503
TITANIUM MEETS DIAMONDS G706
64 διαφορετικοί συνδυασμοί, ένας για κάθε διαφορετική ανάγκη!

Σκεφτήκατε με ποιό τρόπο μπορείτε εσείς, ως επαγγελματίες της όρασης, να ανταποκριθείτε στις ανάγκες τους;

To Shop-in-Shop (SIS) CONCEPT της Silhouette είναι η λύση!

Ευδιάκριτη παρουσίαση: Ο καταναλωτής αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να δει και να επιλέξει από μια πλήρη παρουσίαση. Μπορείτε να τον ενθουσιάσετε με τη μεγάλη δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών σχημάτων φακών και χρωμάτων βραχίονα.
Σημαντική αγοραστική εμπειρία κατά τη στιγμή της εξυπηρέτησης: Οι καταναλωτές εκτιμούν την εμπειρία και τη συμβουλή σας. Επιλέγουν το εξειδικευμένο οπτικό κατάστημα για να βρούν λύσεις στις ανάγκες τους. Για να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας συμβουλευτούν. Εσείς μαζί με το SIS Concept της Silhouette, μπορείτε να τους δώσετε εξατομικευμένες λύσεις για την όρασή τους, την εμφάνισή τους αλλά και την προστασία τους από την ηλιακή ακτινοβολία. Μπορείτε να τους προσφέρετε 64 διαφορετικούς συνδυασμούς και Clipons, ως μια εύκολη και άνετη λύση για την προστασία των ματιών του από τον ήλιο.
Διαφορετικοί βραχίονες, σε διαφορετικά σχήματα φακών, σε διαφορετικούς συνδιασμούς, για εξατομικευμένα γυαλιά:

  • Από κλασικά έως μοντέρνα και κοσμοπολίτικα, «υπερμεγέθη» μοντέλα, σε διαφορετικά μεγέθη με ιδανική προσαρμογή.
  • Βραχίονες σε ποικιλία χρωμάτων, για όλους τους τύπους πελατών.
  • Χρώματα που προσελκύουν την προσοχή και έχουν θετική επίδραση στα συναισθήματα.
  • Περισσότερες παραλλαγές και επιλογές χρωμάτων που αυξάνουν την περιέργεια.
  • Πελάτες που απλά ενθουσιάζονται με τις πολλές διαφορετικές και μοναδικές επιλογές.

8 Σχήματα Φακών x 8 Βραχίονες
= 64 Συνδασμοί

Πολλαπλά οικονομικά οφέλη για το κατάστημά σας:

  • Ελάχιστο δυνατό επενδεδυμένο κεφάλαιο
  • Μειωμένος κίνδυνος αποθεμάτων
  • Μεγάλη ποικιλία σε ελάχιστο χώρο (64 επιλογές μόνο σε 0,2 m2)
  • Πλεονέκτημα τιμής και εξοικονόμηση μεγαλύτερου περιθωρίου κέρδους, περίπου 8 έως 10% με κάθε επαναπαραγγελία, σε σύγκριση με τις μεμονωμένες αγορές.
  • Υψηλή κερδοφορία λόγω μεγαλύτερων πωλήσεων.

Aποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ www.sicaras.gr

Share with your friends
Tags: