Caroline Abram

Για τις γυναίκες που αισθάνονται όμορφες, αισθησιακές ή απλά είναι ο εαυτός τους!

Η Caroline Abram διαθέτει ένα στοιχείο από κάθε γυναίκα που κυνηγάει το στιλ, χωρίς να χάνει κανένα από αυτά. Χαρακτηριστικά θηλυκή και κομψή, προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αποκαλύψει και να αναπτύξει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς της.

Τα σχέδια της εκπλήσσουν, γεμάτα από χρώμα, φρεσκάδα και τόλμη. Στις συλλογές της, αποκαλύπτει χρωματικές αποχρώσεις, παρορμητικές και ελκυστικές φόρμες. Τα μοντέλα της Caroline Abram προορίζονται για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται όμορφες, αισθησιακές ή απλά ο εαυτός τους. Κυριολεκτικά διαγράφει τη φράση: «αυτά τα γυαλιά δεν μου ταιριάζουν». Η Caroline Αbram δημιουργεί σε κάθε γυναίκα την επιθυμία να τα αποκτήσει όλα: σε διαφορετικά χρώματα, υλικά και διαστάσεις, απίστευτα αξεσουάρ μόδας που ταιριάζουν με τις τσάντες και τα παπούτσια τους.

Οπτικός η ίδια, εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε για αρκετά χρόνια σε οπτικά καταστήματα αλλά και δίπλα σε σημαντικούς σχεδιαστές. Το 1998, η Caroline Abram ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα και αξεσουάρ που απευθύνονταν μόνον στα οπτικά καταστήματα: Αλυσίδες, μεγεθυντικά γυαλιά κλπ … Εκείνο όμως το αξεσουάρ που πραγματικά της χάρισε δημοσιότητα, ήταν το Φάσ’α’μέν (face à main), τα γυάλια με τη μικρή χειρολαβή, τα οποία η Caroline αναβιώσε, αφού μέχρι τότε δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστά. Με το Φάσ’α’μέν γνώρισε γρήγορα διεθνή επιτυχία.

Έχοντας βραβευτεί με δύο χρυσά βραβεία Silmo, δημιούργησε την εταιρεία Filao, στο Ντακάρ, όπου η Caroline Abram πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Εκεί, στο εργαστήριο της βιοτεχνίας, εκπαίδευσε μια ομάδα γυναικών, η οποία κατασκευάζει εδώ και 15 χρόνια, όλα της τα αξεσουάρ. Η Caroline Abram χρησιμοποιεί διάφορα υλικά όπως ρητίνη, ασήμι, ξύλο, ημιπολύτιμους λίθους … Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της ανακαλύπτει την γοητεία της Φλόριντα και το 2008, ξεκινάει τη δική της σειρά γυαλιών που θυμίζει αυτή τη πρωτότυπη και μοναδική γοητεία του Μαϊάμι. Η εποχή του 1960 και η κλασσική ζωή στο Νότο, ενέπνευσε την Caroline: Σχέδια Cat Eye, χρώματα, ακραία θηλυκότητα!

Η συλλογή της, Tête à Lunettes, αντανακλά την αγάπη της Caroline Abram για τα παιδιά και είναι αφιερωμένη σε αυτά. Μια συλλογή γεμάτη με δυναμικά χρώματα και ημιδιαφανή υλικά. Με την παρουσίαση της, στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Silmo, η Caroline Abram, βραβεύτηκε με το βραβείο Silmo d’Or.
Επιπλέον, σχεδίασε και προσφέρει στα κορίτσια κατά αποκλειστικότητα, ένα αξεσουάρ που ονομάζει: bijounette.
Ένα υπέροχο κόσμημα, που διακοσμεί όμορφα τους σκελετούς της!

Aποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ www.sicaras.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

MiNiMA®

Next Post

Keep an Eye on French Design