FACE A FACE

Νέα Διάσταση Οπτικής Εμπειρίας

Σας παρουσιάζουμε, τις καινούργιες μοναδικές δημιουργίες της FACE A FACE. Σας αποκαλύπτουμε μια νέα συλλογή με αισθητική που συναρπάζει, σχέδια που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Ο Pascal Jaulent, συνιδρυτής και Chief Creative Officer, μαζί με την ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών της FACE A FACE παίζουν με τις αισθήσεις αντιστρέφοντας τις αντιλήψεις του παρελθόντος. Αυτή τη σεζόν, όλοι οι σκελετοί οράσεως είναι μοναδικά φανταστικοί, κάθε ένας δημιουργημένος για να αποδώσει φόρο τιμής στους “Γολιάθ” της ΤΕΧΝΗΣ! Με ονόματα όπως οι Escher, Vasarely και Bridget Riley, κάθε χειροποίητος σκελετός εμπνέεται από τους ιδιαίτερους αυτούς δασκάλους της φαντασίας. Οι πολύχρωμες εκρήξεις, προκαλούν γραφικά εφέ και μεταμορφώνουν την έμπνευση κάθε σχεδιαστή της ομάδας μας σε πραγματικότητα.
Κάθε σχέδιο διαθέτει μια έντονη αισθητική, την οποία υπογραμμίζουν οι τόνοι των χρωμάτων, μια ιδιαίτερη εφαρμογή της αφηρημένης τέχνης του op’art.

Ζωντανές αποχρώσεις σε νέον και εντυπωσιακές διαφανείς ανατροπές. Με τον συνδυασμό τους, επιτυγχάνεται η εξέλιξη, παρουσιάζοντας μοναδικά τη γνώση και τη τεχνογνωσία στη κατασκευή των γυαλιών. Μην ξεγελιέστε από τον φυσικό κόσμο. Ζήστε το όνειρο γεμάτοι δέος, εμπνευστείτε από το φως και την οπτική ψευδαίσθηση. Μια πραγματική αλλαγή.

Ένα δημιουργικό Brand, που εκφράζει το νέο, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει αρμονικά την καλλιτεχνική ομορφιά και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, στοιχεία που αποτελούν το όραμα του νέου κόσμου. Εκεί λοιπόν σας προκαλούμε να έρθετε, στον νέο κόσμο. Τολμάτε;

Γεννήθηκε στο Παρίσι πριν από 20 χρόνια, αλλά ακόμα και σήμερα, χαρακτηρίζει τη σύγχρονη οπτική στον σχεδιασμό των σκελετών οράσεως και ηλίου. Εμπνευσμένο από την τολμηρότητα της σύγχρονης τέχνης, παραμένει τολμηρό και Avant-Garde, ενώ παρουσιάζει μια πραγματική γνώση των χρωμάτων και των εκφράσεων. Μια συλλογή σχεδιασμένη τόσο για άνδρες αλλά και γυναίκες.

BAHIA

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αφηρημένης τέχνης της κίνησης του op’art, κυριολεκτικά βρίσκουν τον εκφραστή τους στη ζεστή BAHIA!
Με κομμένα και ανοιχτά τα πλαίσια των φακών, αποκαλύπτουν μια αισθησιακή οντότητα με δυναμικές καμπύλες. Ένα μοντέλο διαθέσιμο σε 4 σχήματα, καθένα με ενσωματωμένους ευέλικτους συνδέσμους.
Κυριαρχούν, το χρωματιστό ψηφιδωτό στους βραχίονες και οι μυτερές νότες του ξεχωρίζουν, στοιχεία που δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ πριν σε σχέδια.

BAHIA 3_col4321
BAHIA 4_col4013
BAHIA 4_col2045
HOLLOW

Μια εξαιρετική ιδέα που δημιουργεί πρωτότυπη διαφάνεια. Η FACE A FACE παρουσιάζει το μοντελο HOLLOW. Το Nέον αγγίζει τα σημεία που τελειώνουν οι βραχίονες, στοιχεία που μοιάζουν αιωρούμενα στον αέρα, ενώ λαμπερά όπως είναι, απογειώνουν το φουτουριστικό πνεύμα του μοντέλου. Ο συνδυασμός τους με το περίγραμμα των κρυσταλλικών λεπτομερειών, αποδίδει στο σχέδιο μια ψευδαίσθηση του φωτός.

HOLLOW 1_col3162
HOLLOW 3_col2216
HOLLOW 1_col5040
BOCCA

Μια νέα γενιά BOCCA ολοκληρώνει τα επιτυχημένα μοντέλα της συλλογής του 2019.

BOCCA PIXEL
Ένα σύνολο “εξωθημένων” κύβων, το νέο Bocca είναι εξ’ ολοκλήρου από pixel (εικονοστοιχεία). Τα άκρα στους βραχίονες διαθέτουν ένα φθορίζον εικονοστοιχείο, το οποίο κυριολεκτικά λάμπει. Στους συνδέσμους, το φως διεισδύει μέσα στο υλικό και αποκαλύπτει το βάθος και τις όψεις του. Είναι μια πραγματική πρόκληση να κατασκευαστεί αυτό το σύνθετο και τρισδιάστατο μοντέλο. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

Bocca Pixel 3 – 4 (Fall/Winter 2020)
Η ψηφιακή αισθητική φτάνει στα άκρα και στα δύο νέα μοντέλα BOCCA PIXEL. Τα σχέδια αυτών των μοντέλων γίνονται ακόμα πιο αφηρημένα, με γυαλιστερά και εκλεπτυσμένα τελειώματα, ενισχύοντας την δημιουργική άποψη των σχεδίων. Επιπλέον, μια νέα παλέτα αποχρώσεων βοηθά περισσότερο την επιλογή αυτών των ιδιαίτερων μοντέλων.

BOCCA PIXEL 4_col2056
BOCCA PIXEL 3_col0370

BOCCA LACCA
Η συλλογή BOCCA Capsule διαθέτει έναν φρέσκο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από την κοσμηματολογία, ο οποίος παντρεύει πολύτιμα υλικά με τον δυναμικό και τον δημιουργικό πνεύμα των FACE À FACE. Ένα μοντέλο μισό κόσμημα, μισό σκελετός οράσεως.
Αποκλειστικά χειροποίητοι, φτιαγμένοι στην περιοχή Jura της Γαλλίας, η οποία φιλοξενεί σήμερα τους λίγους εναπομείναντες τεχνίτες που ειδικεύονται σε αυτήν τη σπάνια μορφή εκλεπτυσμένης τεχνικής. Το BOCCA LACCA διατίθεται σε πρωτότυπες αποχρώσεις όπως κοραλλί, πράσινο μέντα, διακοσμημένο σε αποχρώσεις από σμαραγδί και ρουμπινί.

BOCCA LACCA 1_colLM201
BOCCA LACCA 2_colLM303
Η προέλευση της συλλογής BOCCA

Η συλλογή BOCCA προέρχεται από την επιθυμία της FACE A FACE να δημιουργήσει μια όμορφη και γυναικεία σειρά γυαλιών, εμπνευσμένη από ένα έργο τέχνης και το έργο ενός καλλιτέχνη, ως αφιέρωμα στον γυναικείο αισθησιασμό. Ο Pascal Jaulent, ο επικεφαλής του σχεδιασμού της FACE A FACE, ερωτεύτηκε τον μυθικό «Καναπέ με τα Χείλη της Mae West» του Νταλί, ο οποίος εξυμνεί τις γυναικείες καμπύλες και τον αισθησιασμό. Με αυτήν τη σαφή έμπνευση, τα πρώτα μοντέλα BOCCA δημιουργήθηκαν ως αισθησιακά χείλη με σκαλισμένους βραχίονες σαν σέξι πόδια, στολισμένα με λαμπερά ψηλά τακούνια. Από το ένα μοντέλο στο άλλο, μια εξαιρετικά θηλυκή συλλογή με σέξι άκρες που υπογραμμίζουν το τολμηρό στυλ των μοντέλων BOCCA. Όπως το BOCCA SIXTIES το οποίο αποδίδει φόρο τιμής στη Brigitte Bardot στη ταινία «…και ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα».

Η συλλογή BOCCA capsule, προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοναδικών σχεδίων, έργα τέχνης τόσο σε σκελετούς οράσεως αλλά και ηλίου, σχεδιασμένα πάντα με σεβασμό, αφιερωμένα στο σουρεαλιστικό πνεύμα του Σαλβαδόρ Νταλί.

Share with your friends
Tags: