ΜΟΝΤ ΒLANC Εyewear

Προηγμένη δεξιοτεχνία και εκλεπτυσμένο στιλ

Η νέα συλλογή Montblanc Eyewear συνδυάζει, την προηγμένη δεξιοτεχνία με εκλεπτυσμένο στιλ, σε μια ολοκληρωμένη γκάμα γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που αναδεικνύουν τους αισθητικούς κώδικες του οίκου, με μια σύγχρονη πινελιά. Συγκεκριμένα, οι σκελετοί οράσεως της συλλογής έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση.
Μια τολμηρή, vintage αίσθηση στους κοκάλινους σκελετούς που ενισχύονται με το νέο μοτίβο Montblanc M_Gram 4810 που είναι ορατό μέσω της διαφάνειας στους βραχίονες. Αυτή η κομψή προσθή-κη συνδυάζεται με το χαρακτηριστικό ντεκόρ snowcap ως αναγνωρίσιμο σημάδι διαχρονικής πολυπλοκότητας.
Η εξαιρετική ευελιξία ενισχύεται μέσω ενός μεταλλικού στοιχείου κλιπ με λεπτομέρεια διπλής γέφυρας και το λογότυπο γραμμάτων της μάρκας.
Η καθαρή κομψότητα αγκαλιάζει τη μέγιστη φωτεινότητα με slim σκελετούς σε φωτεινό μέταλλο, που προκαλούν το εμβληματικό σχέδιο Meisterstück στην κυλινδρική τομή των βραχιόνων. Ευθυγραμμισμένοι και εύκολοι στη χρήση, οι σκελετοί εμπλουτίζονται διακριτικά με το ντεκόρ snowcap και οι τρεις δακτύλιοι δανείζονται από τις γνωστές πένες, ενώ οι βραχίονες είναι κατασκευασμένοι για βελτιωμένη άνεση.
Η έννοια της απόλυτης άνεσης ενισχύει μια νέα επιλογή διακριτικών σκελετών οράσεως. Οι μετώπες είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο Made in Japan, ενώ οι βραχίονες από B-τιτάνιο για προσαρμόσιμη εφαρμογή, με αποκλειστικό σχεδιασμό να ισορροπεί τη δομή του σκελετού μειώνοντας ταυτόχρονα την πίεση και μεγιστοποιώντας την ευελιξία. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες υποστηρίζουν τις συνολικές ιδιότητες σταθερότητας και ευελιξίας καθώς κάθε στυλ αποδεικνύεται εξίσου λειτουργικό και άνετο.

H συλλογή Mont Blanc FW20 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

MB0129O_001
MB0123O_001
MB0134O_003
MB0133O_001
MB0122O_002
Share with your friends
Tags:
Previous Post

SAINT LAURENT

Next Post

VUARNET