VUARNET

Technology made in France

Σχεδιάζουμε τους καλύτερους φακούς για τον ήλιο, από το 1957

Κατασκευασμένοι από τεχνίτες στη Γαλλία, στο βραβευμένο εργοστάσιο της VUARNET στο Meaux, οι οργανικοί φακοί Vuarnet είναι πραγματικά φυσικοί και ανακυκλώνονται σε αντίθεση με τους πλαστικούς φακούς που απλά υποστηρίζουν ότι είναι “οργανικοί”.
Εξοπλισμένοι με τεχνολογία Polarized ή Lynx®, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και διαθέτουν μεγάλη αντοχή. Κάθε βραχίονας είναι χαραγμένος με το χαρακτηριστικό V που εγγυάται την αυθεντικότητά του. Κάθε φακός Vuarnet είναι κατάλληλος για όλες τις χρήσεις, ενώ διαθέτει ειδικά εξατομικευμένα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε το μοντέλο που θα σας δείξει καλύτερα τη ζωή.
Η κατασκευή ενός φυσικού οργανικού φακού VUARNET είναι μια μορφή τέχνης. Από την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, έως την εξατομικευμένη επεξεργασία και τον τελικό έλεγχο, που απαιτεί μια εβδομάδα εργασίας για την υλοποίηση των 17 βημάτων της διαδικασίας παραγωγής. Αυτή η ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για κάθε φακό μια μοναδική ποιότητα, αντιληπτή με την πρώτη ματιά.

ICE 1811 LARGE
DISTRICT 1618
GLACIER 1708
Υψηλή προστασία για την καλύτερη υγεία των ματιών από τις ακτίνες UV και το μπλε φως

Οι φακοί VUARNET φιλτράρουν το 100% των ακτίνων UV (UVA, UVB, UVC) και έως και 99% του μπλε φωτός.
Είναι οι μόνοι φακοί στον κόσμο που έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν το 94% των υπέρυθρων ακτίνων, προστατεύοντας τα μάτια σας από τη θερμότητα και τη ξηρασία. Είναι εξοπλισμένοι με αντιανακλαστική επίστρωση στην εσωτερική τους επιφάνεια, εκμηδενίζοντας όλες τις παρασιτικές αντανακλάσεις.
Χάρη στη φυσική του καθαρότητα, ο οργανικός φακός εγγυάται απόλυτα καθαρή όραση χωρίς παραμόρφωση. Η σαφήνεια είναι εξαιρετική σε σύγκριση με τους πλαστικούς φακούς που είναι επίσης γνωστοί ως οργανικοί ή πολυανθρακικοί.
Για παράδειγμα, οι κάμερες, τα μικροσκόπια και τα τηλεσκόπια που απαιτούν υψηλή οπτική ακρίβεια είναι όλα εξοπλισμένα με οργανικούς φακούς.

Υψηλή αντοχή

Χρωματισμένοι στη μάζα και όχι στην επιφάνειά τους, οι φακοί VUARNET αντιστέκονται στις γρατζουνιές, ακόμη και στις πιο επιθετικές όπως αυτές των κλειδιών σας στην τσάντα σας. Η αντοχή του είναι χαρακτηριστική, αποτέλεσμα της χημικής σκλήρυνσης που πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

Υπεύθυνη παραγωγή

Είμαστε δεσμευμένοι στην υπεύθυνη παραγωγή αποφασίζοντας να παράγουμε οργανικούς φακούς και όχι πλαστικούς. Κάθε φακός είναι κατασκευασμένος από διοξείδιο του πυριτίου, είναι 100% φυσικός και 100% ανακυκλώσιμος. Η παραγωγή γίνεται 100% στη Γαλλία, ενώ η πρώτη ύλη προέρχεται από την περιοχή Seine et Marne

Το πάθος για περιπέτεια στο έντονο φως!

Ένα ταξίδι που απογειώνει τη φιλία και την αναζήτηση της ελευθερίας. Κάτω από τον ήλιο, ο χρόνος δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις.

James Bond’s Choice

Πίσω από τον πιο σαγηνευτικό μυστικό πράκτορα, κρύβετε ένας πιστός, αλλά και μοντέρνος άνδρας, που σε κάθε περίπτωση μένει πιστός στα Vuarnet. Και είναι αλήθεια, αφού ο Daniel Craig φορούσε το μοντέλο Glacier στην ταινία Spectre, ενώ επέλεξε για άλλη μια φορά Vuarnet στη ταινία του: No time to die. Αυτή τη φορά φόρεσε το εμβληματικό 06 που δημιουργήθηκε το 1967 (νέο μοντέλο DISTRICT 2002) και το μοντέλο Edge 1613, το οποίο έχει μια μοναδικά σύγχρονη εμφάνιση.

Aποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ www.sicaras.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

ΜΟΝΤ ΒLANC Εyewear

Next Post

MiNiMA®