Μοvitra

Innovation. Quality. Italian Spirit.

Οι μεγαλύτερες καινοτομίες προκύπτουν όταν σκεφτόμαστε “έξω από το κουτί” δημιουργώντας πρακτικές ιδέες που απλοποιούν τη ζωή μας.
Έτσι γεννήθηκαν τα MOVITRA: Σκελετοί γυαλιών που “περιστρέφονται” με αποτέλεσμα οι φακοί να προστατεύονται και στις δύο πλευρές από τους βραχίονες.
Αποτελούν μοναδική και αποκλειστική σχεδιαστική καινοτομία που έχει κατοχυρωθεί παγκοσμίως με διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας.

Καινοτομία. Ποιότητα. Ιταλικό πνεύμα. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που μπορούν να προσδιορίσουν τους σκελετούς MOVITRA.

  • Καινοτομία, γιατί έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπήρχε πριν και έχουμε χαράξει νέα πορεία σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική και κορεσμένη αγορά.
  • Ποιότητα, επειδή χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά, μοντέλα που κατασκευάζονται με ιταλική δεξιοτεχνία.
  • Ιταλικό πνεύμα τόσο στην σχεδίαση όσο και στην κατασκευή. Η δύναμη των MOVITRA έγκειται στο συνδυασμό αυτών των στοιχείων, τα οποία ενώνονται σε ένα μόνο προϊόν. Ιταλική καινοτομία, ποιότητα και στυλ.
DIEGO LIGHT HAVANA - DEMO
TONDO SILVER - BLUE

Η σημασία της ιταλικής κατασκευής
Τα καλύτερα υλικά: Πάθος, Ακρίβεια, Λεπτομέρειες.

Η παραγωγή των MOVITRA γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία από μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο που χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες στην αγορά, με σημαντική παραδοσιακή χειροτεχνία και υψηλά ειδικευμένους εργαζόμενους.

Οι καλύτερες τεχνολογίες
Οι φακοί των γυαλιών ηλίου MOVITRA είναι αποκλειστικά Carl Zeiss Vision και παράγoνται σε Ιταλικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία Carl Zeiss Vision δραστηριοποιείται για πάνω από 160 χρόνια στον κλάδο των οπτικών και παράγει φακούς που εγγυώνται ασφαλή, άνετη όραση προστατεύοντας τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Ο εσωτερικός μηχανισμός περιστροφής των σκελετών MOVITRA, παράγεται επίσης στην Ιταλία από κορυφαία εταιρεία μικρομηχανικών εξαρτημάτων.

FIL BLACK - GREEN
OTTAGONO BLUE - DEMO
Share with your friends
Tags:
Previous Post

H Formula 1 λανσάρει την 1η “exclusive” συλλογή γυαλιών

Next Post

The Way Out