H Formula 1 λανσάρει την 1η “exclusive” συλλογή γυαλιών

Η Formula 1, στα πλαίσια του παγκόσμιου εορτασμού των 70 χρόνων του αθλήματος, δημιουργεί και λανσάρει μια αποκλειστική συλλογή premium eyewear, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία γυαλιών Formuleyes.
Η συλλεκτική αυτή συλλογή ξεδιπλώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλήματος μέσα από τρεις σειρές που ενσωματώνουν το ισχυρό DNA της Formula1, το συντριπτικό πάθος για κάθε πτυχή των αγώνων – από την ιστορία μέχρι τη μηχανική ενός κινητήρα. Είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας και του σπορ που θέλουν να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία.
Η premium limited edition σειρά «Titanium», στραμμένη στην high-tech καινοτομία, είναι κατασκευασμένη από 100% βιώσιμα υλικά και χρησιμοποιεί τεχνολογία τιτανίου τυπωμένη με 3D μηδενικό αποτύπωμα, καθιστώντας κάθε γυαλί πραγματικά ένα μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο.
Η πολυτελής σειρά «Gold» γιορτάζει την αθλητική κληρονομιά 70 ετών, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με πολύ υψηλό επίπεδο φινιρίσματος και με πολυτελείς α’ ύλες προηγμένης τεχνολογίας, χειροποίητο acetate, τιτάνιο, ανθρακονήματα και επίχρυσες λεπτομέρειες.
Η συλλογή ολοκληρώνεται με την «Red-Κόκκινη» σειρά, η οποία συνδυάζει την σπορ φιλοσοφία, με τη μόδα και φυσικά την προστασία από τον ήλιο, προτείνοντας γυαλιά που μπορούν να φορεθούν στο δρόμο ή στην πίστα, σε εμπορικές φόρμες μάσκας, wayfarer ή aviator.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Joan Carrera Lopez δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε μια σειρά προϊόντων σε μια κατηγορία που πιστεύουμε ότι είναι στον πυρήνα του brand. Τα γυαλιά και οι αγώνες αυτοκινήτων ήταν πάντα συνδεδεμένα και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Formuleyes για να προσφέρουμε μια ξεχωριστή συλλογή στους θαυμαστές μας».
Ο CEO της Formuleyes, Didier Coton, δήλωσε: «Είτε εντός είτε εκτός πίστας, η Formula 1 πάντα απαιτούσε τις υψηλότερες και καλύτερες ποιότητες όσον αφορά την τεχνική, την ακρίβεια, την καινοτομία και το σχεδιασμό. Ακολουθώντας το ίδιο ήθος σήμερα, έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με την ομάδα της Formula 1.
Γι ‘αυτόν τον λόγο, ως ομάδα, είμαστε περήφανοι σήμερα που παρουσιάζουμε την πρώτη από τις πολλές συλλογές γυαλιών της Formula 1. Το σχέδιό μας είναι να παρουσιάζουμε νέα και συναρπαστικά μοντέλα κάθε χρόνο sq που θα αποκαλύπτουν πτυχές αυτού του μοναδικού και συναρπαστικού αθλήματος».

Τέλος, η F1 στα πλαίσια μιας στρατηγικής αειφόρου ανάπτυξης και αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν οι οργανισμοί στην παρακολούθηση του παγκόσμιου ζητήματος μόλυνσης, συνεργάζεται με τους τομείς της ενέργειας και της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως για να παραδώσει την πρώτη μονάδα καθαρού άνθρακα στον κόσμο, μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε όλο τον κόσμο, με τον φιλόδοξο στόχο να είναι ένα καθαρό άθλημα μηδενικού άνθρακα έως το 2030.

Το brand διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas – Αθανάσιος Κωτσόβουλος.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Keep an Eye on French Design

Next Post

Μοvitra