Νέες συλλογές Γυαλιών Οράσεως από την εταιρία Συκαράς

H εταιρία ΣΥΚΑΡΑΣ παρουσιάζει τις νέες συλλογές F/W20 των brands: Silhouette, MCM, Caroline Abram, The Glass of Brixton, Next Occhialli, Laura Biagiotti, Byblos, Genny, Vuarnet, American Optical. Συλλογές που καλύπτουν όλα τα στυλ, απόλυτα γυναικεία μοντέλα, ανδρικά ή unisex, για όλες τις ανάγκες, περιστάσεις και προτιμήσεις των καταναλωτών.
Συλλογές από διαφορετικά Brand που συνδυάζουν πολυτέλεια, κομψότητα, ή/και ευκολία: από τιτάνιο, μέταλλο, πάστα ή/και σε πολλούς συνδιασμούς, διακοσμημένα ή όχι, με logos ή χωρίς, σε πολλά σχήματα, τετράγωνα, στρογγυλά, οβάλ, με ή χωρίς πλαίσιο στους φακούς. Οι στυλιστικές τάσεις βρίσκουν όλες την εφαρμογή τους στις φετινές σειρές, με στυλ που θα αγαπηθούν. Συλλογές με δυναμικό και άλλες με αθλητικό στυλ, για όλη τη μέρα. Οι νέες συλλογές συμπληρώνονται από ιδιαίτερη γκάμα σε σχέδια για έφηβους και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που συνδυάζουν ταυτόχρονα, άψογο look και ποιότητα.

Ειδικά, για τη νέα συλλογή THE GLASS OF BRIXTON, οι δημιουργοί της, έχουν εμπνευστεί από τις πιο σύγχρονες τάσεις της εποχής. Η συλλογή αντανακλά τον ενθουσιασμό των νέων, δημιουργεί υψηλά πρότυπα, ενώ συνεχίζει να εμπνέεται από το πολύχρωμο και ζωντανό προάστιο του Λονδίνου, το BRIXTON.
Με το σύγχρονο slogan: outstanding#myBrixton, εκφράζει εκείνους που τους αρέσει να ζουν στην υπέροχη εποχή της μουσικής, των χρωμάτων και των πολυπολιτισμικών επιρροών. Σοφιστικέ ή όχι, μοντέλα σε cleancut γραμμές που ακολουθούν πιστά τις citylife τάσεις. Ρετρό και συνάμα σύγχρονες φόρμες που διαθέτουν ιδιαίτερη λεπτομέρεια, καινοτομία και έξοχη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής.
Η νέα συλλογή, προσφέρει ποικιλία υπέροχων και συναρπαστικών χρωμάτων!

Από άλλη οπτική γωνία, η NEXT OCCHIALLI παρουσίασε μια διαφορετική συλλογή γυαλιών οράσεως, για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020, ξαφνιάζοντας πολλούς. Η νέα αυτή σειρά αποτελεί μια ευκαιρία για να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ και το πάθος μας για συχνή αλλαγή. Οι Οπτικοί την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό αφού τα μοντέλα της απευθύνονται σε όλους: άντρες, γυναίκες και εφήβους, ενώ αντικατοπτρίζουν το οικονομικά προσιτό.
Η νέα συλλογή χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ευελιξία. Όλα τα γυαλιά παίρνουν έμπνευση από τη καθημερινότητα της ζωής και προσφέρουν λύσεις στους διοπτροφόρους. Αποτελεί δε, μια συνέχεια παλαιότερων μοντέλων, με σύγχρονη δημιουργικότητα και στυλ. Σε πολλά σχέδια και χρώματα, άνετα και σταθερά, στην ιδανική τιμή.

Aποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ www.sicaras.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Πολυεστιακός φακός Daynamic της HOYA

Next Post

SILVIAN HEACH