Η ζωή με φακούς επαφής

Όταν πρόκειται για διόρθωση της όρασης, οι φακοί επαφής μπορούν να σας δώσουν καθαρή, πλήρη όραση, την ελευθερία να είστε δραστήριοι και μια φυσική εμφάνιση χωρίς γυαλιά.

Δείτε καθαρά

Οι φακοί επαφής κινούνται μαζί με τα μάτια σας για να σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πεδίο εστιασμένης όρασης, όπου κι αν κοιτάζετε. Σας βοηθούν να εντοπίσετε την κίνηση με οξεία, άμεση και περιφερική όραση.

Αισθανθείτε ελεύθεροι και δραστήριοι

Οι φακοί επαφής σας προσφέρουν την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Διατηρήστε μια φυσική εμφάνιση

Οι φακοί επαφής μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, αλλά και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

Χρήση οθονών και ηλεκτρονικά παιχνίδια

Την περίοδο που διανύουμε πολλοί από εμάς περνάμε αρκετές ώρες χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή άλλη ψηφιακή συσκευή καθημερινά, και όλοι ξέρουμε ότι αυτό μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τα μάτια μας.
Οι ψηφιακές οθόνες μπορεί να είναι σκληρές για τα μάτια σας, για πολλούς λόγους. Η χρήση μιας ψηφιακής συσκευής μειώνει τον ρυθμό βλεφαρισμού σας χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα, ερεθισμό ή ερυθρότητα των ματιών. Η καταπόνηση και η κούραση των ματιών, καθώς και η θολή και μεταβαλλόμενη όραση μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα χρήσης μιας ψηφιακής οθόνης για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα.
Η επιλογή των σωστών φακών επαφής θα σας βοηθήσει να νιώθετε άνεση στα μάτια σας όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή.

Εάν φοράτε φακούς επαφής, μπορεί να παρατηρείτε τις επιδράσεις μιας ψηφιακής οθόνης στα μάτια σας ακόμη περισσότερο. Για να διατηρήσετε την άνεση των ματιών σας μπροστά στην οθόνη, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  1. Κάνετε τακτικά διαλείμματα κοιτώντας εκτός της οθόνης σας. Επαναπροσαρμόζετε την όρασή σας κάθε 20 λεπτά, κοιτώντας αντικείμενα σε διάφορες αποστάσεις
  2. Να θυμάστε να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας συχνά. Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά, όταν χρησιμοποιούμε ψηφιακές συσκευές, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας πέντε φορές λιγότερο από το κανονικό
  3. Για να αποφύγετε τα συμπτώματα ξηρότητας, πίνετε πολύ νερό, για να μένετε όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένοι
  4. Εάν τα συμπτώματα ξηρότητας επιμένουν ή εάν νιώθετε επίμονη καταπόνηση των ματιών, επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγείας των ματιών σας.

Ο μόνος τρόπος να εκτιμήσετε πραγματικά τα οφέλη των φακών επαφής είναι να τους δοκιμάσετε. Έτσι:

  • Βρείτε έναν εφαρμοστή της περιοχής σας.
  • Κλείστε ένα ραντεβού για οφθαλμολογικές εξετάσεις και εφαρμογή φακών επαφής.
  • Επιλέξτε τους κατάλληλους φακούς επαφής με τη βοήθεια του εφαρμοστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.acuvue.gr

Σημαντική πληροφορία για τους χρήστες Φακών Επαφής
Οι Φακοί Επαφής ACUVUE® διατίθενται για τη διόρθωση της όρασης. Ένας επαγγελματίας στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών θα καθορίσει εάν οι φακοί επαφής αποτελούν κατάλληλη λύση για εσάς. Αν και σπάνια, σοβαρά οφθαλμικά προβλήματα μπορεί να αναπτυχθούν κατά τη χρήση φακών επαφής. Για την αποφυγή ανεπιθύμητων ενεργειών, ακολουθείτε το χρονοδιάγραμμα χρήσης και αντικατάστασης καθώς και τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί από τον επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών. Μη χρησιμοποιείτε φακούς επαφής εάν έχετε μια οφθαλμική λοίμωξη, αισθανθείτε δυσφορία στα μάτια, υπερβολική δακρύρροια, αλλαγές στην όραση, ερυθρότητα ή άλλα οφθαλμικά προβλήματα. Εάν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, αφαιρέστε το φακό και επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορθή χρήση, φροντίδα και ασφάλεια επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών και ζητήστε τις Οδηγίες Χρήσης για Φακούς Επαφής ή επισκεφθείτε το www.acuvue.gr. ACUVUE® αποτελεί εμπορικό σήματα της Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. © Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. 2020

Share with your friends
Previous Post

Θεραπευτικοί Φακοί Επαφής

Next Post

Keep an Eye on Monocles, Lorgnettes & Lunettes