Ημερίδα Cooper Vision – Φακοί Επαφής Σήμερα, αύριο και μετά!

Αγαπητοί συνεργάτες

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που οργανώνει η Cooper Vision με θέμα Φακοί Επαφής – σήμερα, αύριο, και μετά!

Ελάτε μαζί μας για μια ημέρα επιστήμης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης που ταυτόχρονα πραγματοποιείται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η ζωντανή αυτή εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 18 Απριλίου 2021. Θα μιλήσουν παγκοσμίου φήμης ομιλητές που φέρνουν τις νέες προοπτικές για το μέλλον των φακών επαφής.

Παρακολουθήστε τον Nathan Efron και τον Phil Morgan να συζητούν για τους ημερήσιους φακούς επαφή σιλικόνης υδρογέλης. Ακούστε τον Paul Chamberlain να παρουσιάζει τα τελευταία αποτελέσματα από τη μελέτη του Mysight®, φακού επαφής για την διαχείριση της μυωπίας. Τον Lyndon Jones να εξηγεί πως η χρήση φακών επαφής μπορεί να βελτιώσει την όραση και την αυτοπεποίθηση σε μικρότερες και μεγαλύτερες ηλικίες.
Περάστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τις πρόσφατες επιστημονικές μελέτες και έρευνες του χώρου.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 15/04/2021 στο e mail : [email protected] . Για παραπάνω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε και με τον πωλητή σας.

Όνομα
Επώνυμο
E-MAIL
Κινητό Τηλέφωνο
GOC NUMBER (εφόσον υπάρχει)
Ιδιότητα: (Οπτικός / Οπτομέτρης / Εφαρμοστής φ.ε / Φοιτητής / άλλο)
Επωνυμία Επιχείρησης ή Εκπαιδευτικού Οργανισμού

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Εταιρία Συκαράς

Share with your friends