KOIS OPTICS

Μια μοναδική εμπειρία μόδας και τεχνογνωσίας

Στο κέντρο της Ερμούπολης της Σύρου, βρίσκεται ένα αρχοντικό που χρονολογείται από το 1860, στο οποίο συναντάει κανείς τη μόδα σε συνδυασμό με τη παράδοση. Το διατηρητέο αυτό ανήκει στον οπτικό Σταύρο Κοή, στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται το κατάστημά του και αποτελεί ένα από τα 31 ιστορικά μνημεία της Ερμούπολης.

Στο κατάστημα αυτό θα βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας αλλά και όλα τα καινοτόμα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία των ματιών. Η επιχείρηση αποτελεί αποκλειστικό συνεργάτη στη Σύρο των Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Celine, Face and Face, Maui Jim, Mykita, Anne et Valentin, Thom Browne, Dita, Moncler και άλλων μεγάλων brands.

Ο Σταύρος Κοής, ακολουθώντας τη συμβουλή της Catherine Deneuve πριν από 35 χρόνια, συνδύασε την ιστορία του αρχοντικού με την επιστήμη του. Από το 2016 τα Kois Optics διαθέτουν την δική τους συλλογή γυαλιών και κοσμημάτων που είναι εμπνευσμένα από την οροφογραφία η οποία βρίσκεται στο Αρχοντικό του Σταύρου Κοή, έργο που απεικονίζει έξι θεούς του Ολύμπου, – τον Δία, τον Ερμή, τη Θέμιδα, τον Απόλλωνα, τη Δήμητρα, την Αθηνά – και τέσσερις ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, τον Ρήγα Φεραίο, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Κωνσταντίνο Κανάρη.
Επίσης από το 2020 ο Σταύρος Κοής διαθέτει μια μοναδική συλλογή με μαντίλια άριστης ποιότητας από μετάξι, που προέρχεται από το Σουφλί, στα οποία απεικονίζεται και πάλι η περίφημη οροφογραφία.
H επιχείρηση έχοντας συνείδηση για τη προστασία του περιβάλλοντος, συνεργάζεται και με εταιρείες που κατασκευάζουν γυαλιά εξ´ ολοκλήρου από βιώσιμα υλικά.

Τα καταστήματα “Kois Optics” θα τα βρείτε:

  • Θυμάτων Σπερχειού 16, Ερμούπολη
  • Ερμού 3, Ερμούπολη
  • Ono Concept, Αγκαθωπές
  • Belvedere, Μύκονος

E-shop: kois-optics.gr | Site: kois.gr
Instagram: koisoptics | Facebook: Kois Optics

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΚΟIS OPTICS: Όσον αφορά την υγεία των ματιών, τα Kois Optics είναι αποκλειστικός συνεργάτης στη Σύρο των μεγάλων εταιρειών Hoya, Zeiss, Shamir που διαθέτουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τέτοια προϊόντα είναι και τα νέα κρύσταλλα και οι νέοι φακοί επαφής που επιβραδύνουν την εξέλιξη της μυωπίας σε παιδιά. Φακοί επαφής, όπως οι Energy’s της Coopervision βοηθούν τα μάτια να ανταπεξέρχονται στη συνεχή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Άλλους φακούς επαφής που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Kois Optics είναι οι transitions, που είναι ειδικοί για την έκθεση του ματιού στο μεταβαλλόμενο φως. Επίσης, μια δυνατή συνεργασία της επιχείρησης είναι αυτή με την Lindberg που διαθέτει σκελετούς από τιτάνιο, οι οποίοι είναι οι πιο ελαφρείς και ευλύγιστοι στο κόσμο. Τέλος, μέρος των εσόδων των Kois Optics ενισχύουν το ινστιτούτο Σύρου που αγωνίζεται για να ενταχθεί το νησί στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Share with your friends
Previous Post

Carl Zeiss Vision Sunlens

Next Post

Σε τι δε μπορεί να σας αντιγράψει ο ανταγωνισμός;