Optiswiss

o κορυφαίος κατασκευαστής φακών στην Ελβετία

Η Optiswiss είναι κατασκευαστής φακών από το 1937 και έχει την τεχνολογία και τον τόπο παραγωγής της στη Βασιλεία της Ελβετίας. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης τις τελευταίες δεκαετίες, η Optiswiss είναι σήμερα μια διεθνώς ενεργή εταιρεία και ο κορυφαίος κατασκευαστής φακών στην Ελβετία.

δελτίο τύπου εταιρείας Optofix

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο τις τελευταίες τεχνολογίες, κάνει πάντα τον πιο αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στα προϊόντα της και αναπτύσσει συνεχώς τα Logistics. Η Optiswiss είναι μια επιτυχημένη, εξαιρετικά δυναμική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, κατασκευή, εμπορία και πώληση φακών υψηλής τεχνολογίας.
Όλοι οι φακοί υποβάλλονται σε επεξεργασία με υπερσύγχρονες διαδικασίες παραγωγής σε τρεις βάρδιες εργασίας κατά τη διάρκεια 24 ωρών. Μια εξειδικευμένη διεθνής ομάδα, σε στενή συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές μηχανημάτων και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και διαδικασίες, εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα.
Αυτό επιβεβαιώνεται από την κορυφαία κατάταξη σε σημεία αναφοράς και τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών. Προσφέρει υψηλό επίπεδο επιλογών προσαρμογής για να βρει, μαζί με τους πελάτες της, λύσεις προϊόντων των οποίων οι ιδιότητες εγγυώνται τη βέλτιστη ανταγωνιστικότητα.
Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη δέσμευση και την εμπιστοσύνη. Αυτό, μαζί με τη βιομηχανική εμπειρογνωμοσύνη και την ετοιμότητα της ομάδας να δράσει, επέτρεψε την Optiswiss να οικοδομήσει ισχυρές, μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια με βάση την ειλικρίνεια και τον αμοιβαίο σεβασμό.
Η τελευταία τεχνολογία της εταιρίας είναι μια περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας Swiss HD και ονομάζεται Swiss Connect με 40.000 σημεία υπολογισμού. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία υπολογισμού έχει 8 συνδέσεις με τα γειτονικά του. Το αποτέλεσμα είναι ένας φακός υψηλής ακρίβειας με 320.000 υπολογισμένες συνδέσεις. Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής είναι η γρήγορη σύλληψη των λεπτομερειών από κάθε οπτική γωνία και ένα εκπληκτικό βάθος οξύτητας.
Η τεχνολογία Swiss Connect εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της Optiswiss (μονοεστιακά ή πολυεστιακά).

Προϊόντα μονοεστιακών φακών

Οι φακοί One S -Fusion και Relax είναι οι καλύτεροι μονοεστιακοί φακοί για τέλεια εικόνα από κάθε γωνία.
Η γρήγορη επικοινωνία με τον κόσμο των πολυμέσων στη δουλειά, τον ελεύθερο χρόνο, με την οικογένεια και τους φίλους είναι κομμάτι της καθημερινότητας.
Οι φακοί One S-Fusion και Relax εγγυόνται μέγιστη οπτική άνεση και τέλεια όραση μέχρι και την άκρη του φακού χάρη στην τεχνολογία Swiss Fusion. Αυτό είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους συμβατικούς μονοεστιακούς φακούς. Για υψηλής αισθητικής γυαλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία Frame Matching (FMAT) για να ταιριάξετε την καμπυλότητα των φακών με την καμπύλη του σκελετού.
Οι φακοί Relax είναι επίσης μονοεστιακοί φακοί με ελαφριά υποστήριξη κοντινής απόστασης και η ιδανική εναλλακτική για τους μη πρεσβύωπες οι οποίοι δε θέλουν να φορέσουν πολυεστιακούς φακούς.

Προϊόντα πολυεστιακών φακών

Οι σημερινές συνήθειες και η ενασχόληση με τα ψηφιακά μέσα οδήγησαν σε αλλαγή των οπτικών αναγκών όσων φορούν πολυεστιακούς φακούς.
Η χρήση μιας γκάμας ψηφιακών μέσων αλλάζει το πώς συμπεριφέρεται η κοντινή μας όραση. Πιο συγκεκριμένα, η ταχύτατα αυξανόμενη χρήση των smartphones απαιτεί ιδιαίτερη βελτιστοποίηση σε ένα εύρος απόστασης ανάγνωσης από 22 cm έως 38 cm.
Οι πολυεστιακοί φακοί be4ty + S-Fusion, be4ty +HD, PX + Easy life και Nearis S- Fusion σχεδιάστηκαν για καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες όρασης.
Κάθε πολυεστιακός φακός αναπτύσσεται και κατασκευάζεται με υψηλή ακρίβεια σύμφωνα με την τεχνολογία Swiss HD. Η Optiswiss έχει αναπτύξει έναν αλγόριθμο υπολογισμού που χρησιμοποιεί τεστ και μετρήσεις καταγραφής των κινήσεων του ματιού του για να επιτύχει την τέλεια απόδοση κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών. Έτσι, η κοντινή ζώνη επαναϋπολογίζεται κατά το βέλτιστο και δημιουργείται η “Ζώνη Ψηφιακής Απόδοσης” που εγγυάται περισσότερη άνεση και ευκρίνεια κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών.

Δώστε στα μάτια σας την καλύτερη προστασία

Οι επιστρώσεις Optiplas O+, Optiplas Dual +UV και Blue-CX UV προσφέρουν η κάθε μία ξεχωριστά, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στους φακούς.
Η Optiplas O+ ήρθε στην αγορά έπειτα από παραπάνω από δύο χρόνια ανάπτυξης σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ερευνητικά ινστιτούτα. Η υψηλή ακρίβεια της τοποθέτησης των πολλαπλών αντιαντανακλαστικών στρώσεων μειώνει την υπολειπόμενη αντανάκλαση σε 0.2%. Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη λάμψη και αντίληψη της αντίθεσης.
Ενώ, η Optiplas Dual +UV προσφέρει το μοναδικό πακέτο επιστρώσεων για οργανικούς φακούς, κατασκευασμένο με την τελευταία νανοτεχνολογία Optiplas UV. Έχει τον τέλειο συνδυασμό σκληρότητας και αντοχής στις γρατζουνιές καθώς και λιπόφοβη και υγρόφοβη επίστρωση.
Τέλος η Blue- CX UV είναι ο ιδανικός συνδυασμός μείωσης του μπλε φωτός και της ακτινοβολίας UV και παρέχει στα μάτια σας αυξημένη άνεση όρασης.
Εκτός από τις επιστρώσεις βέβαια υπάρχει και ο φακός B-UV που ενσωματώνει μέσα στην ύλη του τα φίλτρα για τις μπλε ιώδεις ακτίνες και τις ακτίνες UV με την τεχνολογία Smart Eye Protection.

Νέο προϊόν

Η εταιρεία λόγω του ιού covid-19, κατάφερε να δημιουργήσει ένα φακό όχι μόνο αντι-θαμβωτικό (Fog – Free) αλλά να προσφέρει και προστασία από τις ακτίνες UV. Με το ειδικό μαντηλάκι καθαρισμού, βοηθά να μην υπάρχει θαμπάδα.
Τα προϊόντα της εταιρείας δεν σταματούν εδώ, υπάρχουν πολλές δυνατότητες σε φακούς ηλίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως είναι οι Sport S-Fusion με καμπύλη βάσης για να χρησιμοποιούνται σε ψυχαγωγία και αθλήματα.
Τέλος, οι επιλογές των χρωμάτων είναι αναρίθμητες σε μονόχρωμους, δίχρωμους, φωτοχρωμικούς και πολωτικούς φακούς σε οποιαδήποτε ύλη (οργανικούς, polycarbonate, trivex, κρύσταλλα).

Η Optofix υποδέχεται την Optiswiss - Μια δυναμική συνεργασία ξεκινά!

Η εταιρεία OPTOFIX ξεκίνησε ως εργαστήριο για να καλύψει τις ανάγκες ειδικών κατασκευών οπτικών ειδών και επισκευών. Εδώ και 30 χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της, διανύοντας μια αναπτυξιακή πορεία στο χώρο των οπτικών ειδών (οφθαλμικοί φακοί, φακοί επαφής, αναλώσιμα, υγρά κ.α.). Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια οπτικών ειδών στην Ελλάδα με ταυτόχρονη επιτυχημένη δραστηριότητα στον τομέα των πωλήσεων σε καταστήματα οπτικών. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και η εξειδίκευση του προσωπικού έχουν συμβάλει καθοριστικά στην συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας.
Η OPTOFIX, αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών ειδών και παρέχει τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και εγγυημένα αποτελέσματα. Με απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, συνεχίζει να βελτιώνει και να ανανεώνει συνεχώς την γκάμα προϊόντων και την τεχνογνωσία της. Ως συνέχεια της ανοδικής πορείας της ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ελβετική εταιρεία Optiswiss. Η σύμπνοια των δύο εταιριών σε θέματα εξειδίκευσης, ανάπτυξης και ποιότητας υπηρεσιών έκανε την Optiswiss να επιλέξει την OPTOFIX ως αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα.

Share with your friends
Previous Post

Movitra

Next Post

ΝΕΟ ACUVUE® RevitaLens