CircumEye #3

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ο κύβος ερρίφθη, και ξεκινούμε άμεσα τις προετοιμασίες για την 3η CircumEye, που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.

Λόγω του Νέου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, επιστρέφουμε στο Athens InterContinental, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καιρών για έναν μεγαλύτερο και υγειονομικά ασφαλέστερο χώρο, με περισσότερες δυνατότητες.

Με τον κλάδο των εκθέσεων, να «ξαναζεσταίνεται» από 1ης Σεπτεμβρίου, σηματοδοτούνται και οι προετοιμασίες για την CircumEye#3, που διατηρεί την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τη μοναδική σχεδίαση των τυποποιημένων περιπτέρων ανά Brand, που από φέτος όπως ήδη γνωρίζετε, θα είναι πολλαπλού ενδιαφέροντος, καθώς εκτός από τις συλλογές των σκελετών οράσεως και ηλίου, στην έκθεση συμμετέχουν και Brands Οφθαλμικών Φακών, Φακών Επαφής, Μηχανήματα, Αξεσουάρ και Software.

Λόγω του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου η ροή των επισκεπτών είναι υποχρεωτική, ενώ το Cafe και οι εγγραφές των επισκεπτών είναι τοποθετημένες εκτός της κυρίας αίθουσας, δημιουργώντας έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο 2.500 τμ. Επιπλέον, η είσοδος των επισκεπτών επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν GreenPass (είναι δηλαδή εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες), ενώ η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.circumeye.gr

Share with your friends
Previous Post

Ζητείται πωλητής

Next Post

Carte postale από την ομάδα της SILMO PARIS