Carte postale από την ομάδα της SILMO PARIS

Αγαπητέ επισκέπτη,

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε!

Η ώρα της συνάντησης μας πλησιάζει και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη SILMO Paris. Πάνω από 500 εκθέτες σας περιμένουν, με αμέτρητα νέα προϊόντα από αγαπημένα brand και σχεδιαστές.

Δύο χρόνια χωρίς να συναντηθούμε από κοντά, είναι πολλά. Έχουμε τόσους συνεργάτες να ξανά συναντήσουμε, θέματα να συζητήσουμε, χαμόγελα να μοιράσουμε και να ξαναζήσουμε τα ίδια συναισθήματα με παλιά.
Δύο χρόνια χωρίς να μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον του επαγγέλματός μας, είναι πολλά. Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο έργο αυτό, με τις ιδέες και τις καινοτομίες σας και να χτίσουμε όλοι μαζί τον οπτικό κόσμο του αύριο.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: μας έχετε λείψει πολύ!!!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να απολαύσουμε μαζί αυτή την περιπέτεια, γιατί χάρη σε εσάς έχει γίνει η SILMO από το 1967 μέχρι σήμερα, ένα μοναδικό και ευχάριστο γεγονός συναντήσεων όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, ελάτε στις 24 Σεπτέμβρη στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Nord Villepinte, για να μείνετε έκπληκτοι από το ταλέντο των παθιασμένων και έμπειρων επαγγελματιών.

Η ομάδα της SILMO

Υ.Γ. : Δείτε όλα μας τα νέα στο www.silmoparis.com

Share with your friends
Previous Post

CircumEye #3

Next Post

SILMO PARIS 21! Time for real life now!