SILMO PARIS 21! Time for real life now!

SILMO Paris 2021, time for real life now!

Οι προετοιμασίες εντείνονται και η έκδοση 2021 της διεθνούς συνάντησης του κλάδου των οπτικών αναμένεται με αισιοδοξία: «Επιτέλους, ολόκληρη η βιομηχανία θα μπορέσει να συγκεντρωθεί ξανά», μας υπενθυμίζουν η Amélie Morel, Πρόεδρος της SILMO Paris και ο Eric Lenoir, Διευθυντής της Έκθεσης, σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν και απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η έκδοση 2021 θα μείνει πιστή στο ύφος και στο περιεχόμενο των προηγούμενων χρόνων, με ήδη περισσότερους από 500 επιβεβαιωμένους εκθέτες να εκπροσωπούν κάθε πτυχή του κλάδου.

SILMO 2021: πληροφόρηση και τεχνογνωσία

Μια Έκθεση όπου οι πληροφορίες, οι τάσεις και η προβολή καινοτομιών προσδίδουν ουσία στη δυναμική της SILMO Paris: SILMO Next, με τα συνέδρια αγοράς, την παρουσίαση των τάσεων και την αποκωδικοποίηση του τομέα, που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε μαζί ένα τεχνολογικά βιώσιμο μέλλον. Το SILMO d’OR με την ανακοίνωση των νικητών του 2021 και η Ακαδημία SILMO με την απονομή επιχορήγησης 10.000 € για ερευνητικό έργο στον τομέα της οπτικής και της επιστήμης της όρασης.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στη SILMO Paris για να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά των ζωντανών συναντήσεων και να ανακαλύψουμε τις νέες δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών μας.

Share with your friends
Previous Post

Carte postale από την ομάδα της SILMO PARIS

Next Post

Νέα καταστήματα Panaidis Eyewear Boutique στην Πάρο