Η 9η έκδοση της DaTE ολοκληρώθηκε με 55% αύξηση των επισκεπτών

Η απότομη αύξηση της προσέλευσης, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, δηλώνει την ευρεία συμμετοχή του κλάδου και επιβεβαιώνει την επανεκκίνηση της βιομηχανίας.

Φλωρεντία – Η 9η έκδοση της DaTE, ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στο Stazione Leopolda di Firenze.
Σχεδόν 1.500 επαγγελματίες της όρασης και επιλεγμένοι αγοραστές επισκέφθηκαν την έκθεση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και τονίζοντας τη σημασία των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία για τον κλάδο. Με 130 ιταλικές και διεθνείς μάρκες, η εκδήλωση επιβεβαιώθηκε ως ο βασικός πόλος έλξης για ολόκληρη τη βιομηχανία οπτικών που, στην Ιταλία, αποφέρει περίπου 4 δισεκατομμύρια ευρώ σε τζίρο και απασχολεί εργατικό δυναμικό 18.000 εργαζομένων.
Τηρώντας αυστηρά τα ισχύοντα μέτρα κατά του Covid-19, η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντική συμμετοχή από όλη την Ιταλία και τον κόσμο, με 55% αύξηση της προσέλευσης. Ο αριθμός των εκθετών αυξήθηκε κατά 50%, σε σχέση με πέρυσι. Από τις 130 μάρκες που συμμετείχαν, το 45% ήταν διεθνείς.
«Φέτος, περισσότερο από ποτέ, η DaTE αποτέλεσε κεντρικό μοχλό για τη βιομηχανία, καθώς και το σημείο όπου ήταν δυνατή η συνάντηση επαγγελματιών, η επικοινωνία και οι συναλλαγές. Για 3 ημέρες, ήμασταν περιτριγυρισμένοι από έντονο ενδιαφέρον και λαχτάρα για επένδυση στο μέλλον. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αυτής – δήλωσε ο Giovanni Vitaloni, Πρόεδρος της έκθεσης και συνέχισε… Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν απίστευτα σύνθετα και η DaTE 2021, η οποία ουσιαστικά δεν παρουσίασε ποτέ επιβράδυνση, έβαλε τελικά τη μηχανή του κλάδου
πίσω σε κίνηση. Η σκληρή δουλειά και η συμμετοχή όλων το έκαναν αυτό δυνατό. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε ανανέωση στη βιομηχανία και να διαμορφώσουμε το μέλλον της».

Ραντεβού στη DaTE 2022!

Share with your friends