ICON DUBLEX

Μεταμορφώστε την όρασή σας!

Δελτίο τύπου εταιρείας Unilens

Πρωτοποριακός σχεδιασμός εμπνευσμένος από τη φύση

Οι πολυεστιακοί φακοί Icon Dublex ανήκουν σε μία νέα οικογένεια φακών που κατασκευάζονται με τη χρήση της τεχνολογίας Camber™. Με βάση την τεχνολογία αυτή, η εξωτερική επιφάνεια των φακών έχει συνεχώς μεταβαλλόμενη γεωμετρία που εξασφαλίζει τη διεύρυνση όλων των ζωνών όρασης των διοπτροφόρων. Ο συνδυασμός της εξωτερικής επιφάνειας, με τον εξελιγμένο ψηφιακό πολυεστιακό σχεδιασμό της εσωτερικής επιφάνειας, προσφέρει στους διοπτροφόρους μια εξαιρετική οπτική εμπειρία με περαιτέρω βελτίωση των οπτικών ζωνών και μείωση των πλευρικών παραμορφώσεων.

Οι Icon Dublex είναι πολυεστιακοί φακοί γενικής χρήσης τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χρήστες. Προσφέρουν ομαλή μετάβαση από τη μακρινή στην κοντινή εστία δίνοντας τη δυνατότητα στους διοπτροφόρους να εστιάσουν με ευκολία σε όλες τις αποστάσεις. Διαθέτουν σημαντικά διευρυμένες και ισορροπημένες ζώνες όρασης τόσο για μακριά όσο και για κοντά.
Έχουν εξαιρετική απόδοση στις μεγάλες αμετρωπίες και άριστη συμπεριφορά στις περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες.
Λόγω της δυνατότητάς τους να κατασκευαστούν ακόμη και με μήκος καναλιού 10mm, μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και στους πιο μικρούς σκελετούς.

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης του σχεδιασμού με την ενσωμάτωση προσωποποιημένων παραμέτρων όπως:

• Vertex distance
• Παντοσκοπική γωνία
• Καμπυλότητα του σκελετού

Με αυτόν τον τρόπο, διαμορφώνεται ένας εξατομικευμένος πολυεστιακός φακός.

Ήβης 19, 111 46, Γαλάτσι, Αθήνα. Τηλ. 211600 8 600, [email protected], www.unilens.gr

Share with your friends