Enjoy MIDO

Μετά από την έκθεση του 2021 τα αποτελέσματα της οποίας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία: 22 χιλιάδες επισκέπτες σε 3 ημέρες, η MIDO προετοιμάζεται δυναμικά για την έκδοση του 2023, την 51η έκδοση της. Το ραντεβού για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των οπτικών είναι από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Fiera Milano Rho.

“Πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες της περιόδου και τις δυσκολίες στη διεθνή μετακίνηση – σχολίασε ο πρόεδρος της MIDO κ. Giovanni Vitaloni επιβεβαιώσαμε την ικανότητά μας να είμαστε σημείο αναφοράς στον κλάδο, εδραιώνοντας τον ρόλο της MIDO στη δημιουργία επιχειρήσεων και ιδεών. Η έκθεση MIDO επιστρέφει με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια διακοπής, μια περίοδο που μας γέμισε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη και εργαζόμαστε για την επόμενη έκδοση για να προσφέρουμε σε όλους τους εκθέτες και επισκέπτες αυτό που αναζητούν και αυτό που περιμένουν από την έκθεση: επιχειρηματική δραστηριότητα με έμφαση στην καινοτομία, τη δημιουργικότητα, συμμετοχή, κοινωνικοποίηση και ευκαιρίες”.

Στη MIDO 2022, οι περισσότεροι από τους 670 εκθέτες, από 45 χώρες συνάντησαν επισκέπτες και αγοραστές από περισσότερες από 50 χώρες, κυρίως από την Ευρώπη (Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Ελβετία) αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ισραήλ, Βραζιλία, Ινδία, Τυνησία, Ιράν, Νότια Αφρική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για περισσότερα από 50 χρόνια η MIDO είναι η καρδιά των επιχειρήσεων και των τάσεων στον κόσμο των οπτικών: στα περίπτερα που έχουν δημιουργηθεί στο Fiera Milano Rho και στους ιδιαίτερους εκθεσιακούς χώρους Fashion District, Lenses, Design Lab, More !, FAiR East, Lab Academy, Start Up and Tech συναντώνται όλοι οι συντελεστές στην εφοδιαστική αλυσίδα: από κατασκευαστές σκελετών, φακών και μηχανημάτων μέχρι σχεδιαστές, από μεγάλες πολυεθνικές έως μικρές καινοτόμες εταιρείες, για να καθορίσουν νέους δρόμους, να επιβεβαιώσουν συνεργασίες και να υπογράψουν εμπορικές συμφωνίες. Μεγάλη προσοχή δίνεται επίσης στην εκπαίδευση και την ανταλλαγή μελλοντικών τάσεων και σεναρίων με επαγγελματίες του κλάδου που οργανώνονται στον χώρο του OttiClub.

Ένα ακόμα εργαλείο που διατίθεται από την MIDO σε όλους τους επαγγελματίες είναι η ψηφιακή πλατφόρμα https://e8466.hubilo.com/community/#/ home, η οποία δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και έγινε μόνιμη και ενεργή όλο το χρόνο ώστε να οργανώσετε εκπαιδευτικά εργαστήρια, να αναπτύξει συνεργασίες μεταξύ εκθετών και αγοραστών, να παρουσιάσετε τα νέα της εταιρείας σας. Ένας εικονικός χώρος που υποστηρίζει και ενισχύει την παραδοσιακή έκθεση, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους φορείς του κλάδου από όλο τον κόσμο.

You can find all updates on MIDO on the www.mido.com website and on the official social channels:

Instagram (@mido_exhibition), Facebook (@MIDOExhibition), Twitter (@MIDOExhibition) and Linkedin.

Share with your friends
Tags: