1-DAY AQUALENS™ REFRESH

Η απόλυτη επιλογή!

1-DAY AQUALENS™ Refresh

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης 1-DAY AQUALENS™ Refresh είναι υψηλής υδροφιλίας και παρέχουν έως και 97% οξυγόνωση στον κερατοειδή. Με υψηλό επίπεδο λίπανσης και χαμηλό συντελεστή τριβής -σχεδόν παρόμοιο με αυτόν του κερατοειδούς, το βλέφαρο ουσιαστικά γλιστρά απαλά πάνω στην επιφάνεια του φακού, χωρίς συμβιβασμό στην άνεση.
Η κατοχυρωμένη τεχνολογία WetLok™, προσελκύει και δεσμεύει τα μόρια του νερού σφιχτά πάνω στην επιφάνεια του φακού με αποτέλεσμα την άριστη διαβροχή του και άνεση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλοι οι φακοί της οικογένειας 1-DAY AQUALENS™ Refresh έχουν ενσωματωμένα φίλτρα UVA και UVB για προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες. Οι 1-DAY AQUALENS™ Refresh είναι οι ιδανικοί φακοί για να αναβαθμίσετε τους χρήστες σας από οποιοδήποτε άλλο φακό επαφής ημερήσιας αντικατάστασης.

1-DAY AQUALENS™ Refresh for astigmatism.

Είναι παγκόσμια ο μοναδικός ημερήσιος φακός επαφής σιλικόνης υδρογέλης, για διόρθωση του αστιγματισμού με το μεγαλύτερο εύρος παραμέτρων. Οι 1-DAY AQUALENS™ Refresh for astigmatism διαθέτoυν αποδεδειγμένη σχεδίαση, με πρισματικό αντίβαρο για ομαλή μετάβαση μεταξύ των ζωνών για εξαιρετική σταθερότητα. Παρέχουν μεγαλύτερη ευκρίνεια στην όραση και άνεση που διαρκεί.

1-DAY AQUALENS™ Refresh multifocal

Είναι παγκόσμια, ο μοναδικός φακός επαφής σιλικόνης υδρογέλης ημερήσιας αντικατάστασης για την πρεσβυωπία. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πολυεστιακοί φακοί επαφής δεν παρέχουν μόνο καλύτερη όραση μακροπρόθεσμα σε σχέση με την μονοεστιακή όραση, αλλά οι 7 στους 10 χρήστες τους προτιμούν για την καλύτερη πολυεστιακή διόρθωση που προσφέρουν.
Με τους 1-DAY AQUALENS™ Refresh multifocal έχετε 94% επιτυχία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έτσι η ανησυχία για τη χρονοβόρα εφαρμογή είναι πλέον παρελθόν.

Άνεση, Υγεία, Ευκολία

Share with your friends
Previous Post

Optical Papadiamantopoulos Group

Next Post

Dutz Eyewear Collection