Dutz Eyewear Collection

#SUMMER2022

Οι σχεδιαστές της Dutz γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία των γυαλιών ως αξεσουάρ μόδας και λειτουργικότητας και έχουν εναρμονιστεί με τις τάσεις μόδας 2022 βάζοντας τη δική τους, μοναδική πινελιά σε μία νέα So Dutz συλλογή! Επιθυμούν να εκφράσουν τη χαρά, τη διασκέδαση και τη θετικότητα που λαχταρούν οι καταναλωτές μετά από τη δύσκολη περίοδο του lockdown.
Το ρετρό θα είναι παντού το 2022 και η συλλογή
Dutz περιλαμβάνει γυναικεία μοντέλα που είναι επηρεασμένα από το παρελθόν: Vintage glam με ένα So Dutz twist σε funky ανανεωμένες πολύχρωμες παραλλαγές. Η νέα συλλογή της Dutz προτείνει μινιμαλιστικά, αλλά καθόλου βαρετά σχήματα, με λεπτές γραμμές σε απλά και κομψά σχέδια, με εντυπωσιακές, φρέσκες χρωματικές πινελιές στο περίγραμμα των φακών ή σε κλασικούς ουδέτερους τόνους, για πιο ‘ήσυχη’ εμφάνιση.
Αλλά και για το ανδρικό κοινό η
Dutz δημιουργεί κομψά ρετρό μοτίβα και χρώματα σε αντίθεση σε ένα vintage look ακολουθώντας τις τάσεις του 2022. Η όψη ανθρακονήματος και το χρωματιστό διαφανές ασετάτ συνδυάζονται εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα διακριτικά στο μοντέλο DZ2278, o σκελετός Windsor επανέρχεται σε μία μοντέρνα και βιομηχανική εκδοχή, με το Mazzucchelli ασετάτ να έχει συνδυαστεί με ριγέ, χρωματιστό μέταλλο, κάνοντας τον σκελετό DZ2279 κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα, ενώ το κλασικό μεταλλικό vintage aviator σχήμα ανανεώνεται με τη χρήση εντυπωσιακών χρωμάτων στο μοντέλο DZ821. So Dutz retro vibes!

DZ818-76
DZ2278-25
DZ2280-65

Το brand Dutz διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas
www.opticomm.gr

Share with your friends
Previous Post

1-DAY AQUALENS™ REFRESH

Next Post

Spectacles superbly