Κεντρικές εγκαταστάσεις Silhouette Group

Στις 10-12 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε το ταξίδι στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Silhouette Group στο Linz της Αυστρίας

Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη επίσκεψη Ελλήνων οπτικών στο «στρατηγείο» της Silhouette όπου εκπρόσωποι της εταιρίας και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφεία και εργοστάσια της Silhouette και να συμμετάσχουν σε workshops εκπαιδευτικού χαρακτήρα και τεχνικού περιεχομένου. Εκεί παρακολούθησαν από κοντά την όλη παραγωγική διαδικασία, τα στάδια κατασκευής γυαλιών, τις διαδικασίες ανακύκλωσης που έχει υιοθετήσει η Silhouette, τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και tips για νέες στρατηγικές προώθησης των προϊόντων.
Φυσικά σκοπός του ταξιδιού δεν ήταν μόνο ο εμπλουτισμός γνώσεων αλλά και να περάσουμε όμορφα! Για αυτό φρόντισε η ομάδα της Silhouette μέσα από τη δημιουργία ενός φιλικού κλίματος και τη γνωριμία μας με την παλαιά και νέα όψη της πόλης του Linz. Γιατί τόσο για εμάς όσο και τους ανθρώπους της Silhouette η επίσκεψη αυτή προσέφερε μια πολύτιμη ευκαιρία για περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μας, για αλληλεπίδραση, ανταλλαγή σκέψεων και χαμόγελων.
Ανυπομονούμε για την επόμενη φορά!

Share with your friends
Previous Post

ANY DI

Next Post

Ρετινοβλάστωμα: Ένας όγκος της παιδικής ηλικίας