l.a.Eyeworks®

Η l.a.Eyeworks ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1979 όταν η Barbara McReynolds και η Gai Gherardi άνοιξαν από κοινού ένα κατάστημα στη λεωφόρο Melrose στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ο αρχικός τους στόχος ήταν να αμφισβητήσουν τους ισχύοντες κανόνες στον τομέα των γυαλιών οράσεως με προτάσεις για μια νέα, προκλητική αποκάλυψη του προσώπου.

Πρωτότυπα, συχνά εικονοκλαστικά και πάντα αναζωογονητικά, τα γυαλιά, που είναι σχεδιασμένα από την l.a. Εyeworks, αναγνωρίζονται αμέσως για τα τολμηρά σχήματά τους, τους ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών και την εκφραστική χρήση κάθε χρώματος.
Δουλεύοντας ενστικτωδώς, οι McReynolds και Gherardi ξεκινούν κάθε ένα από τα συλλεκτικά (limited edition) σχέδιά τους από ένα σκίτσο δουλεμένο στο χέρι κι αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια πορεία σχολαστικής παραγωγής όπου τα καλύτερα υλικά διαμορφώνονται με ένα συνδυασμό τεχνολογίας και χειροτεχνίας.

TULLY_BobaBlush
PALAPA Threads
WALLY_Permafrost
BASHA_Rambutan

Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κληρονομιά γυαλιών που εξισορροπεί την καινοτομία με την άνεση στην εφαρμογή, βαδίζοντας σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ της οπτικής παράδοσης και ενός επαναπροσδιορισμού της έκφρασης του “τώρα.”
Τα γυαλιά είναι «συσκευές» επικοινωνίας και για τη συλλογή φθινόπωρο/Xειμώνας 2022, οι σχεδιαστές της l.a.Eyeworks, Gai Gherardi και Barbara McReynolds, στοχεύουν να υποκινήσουν μια σειρά συνομιλιών “εκτός ψηφιακής οθόνης” με έντεκα ευρηματικά νέα μοντέλα που το καθένα παρουσιάζεται σε πέντε χρώματα που εξάπτουν τη φαντασία.

Με περισσότερες από 27 νέες εισαγωγές χρωμάτων τόσο σε πάστα όσο και σε HD οξικό μοντέλο, οι συλλογές Φθινόπωρο / Χειμώνας λάμπουν με πλούσια μονόχρωμα, μαγευτικά μοτίβα και λαμπερές διάφανες αποχρώσεις. Η περίπλοκη χειροτεχνία και τα σύνθετα στοιχεία της κατασκευής κάνουν τους όμορφους σκελετούς από πάστα και τιτάνιο, διανθισμένους με εκφραστικά γεωμετρικά σχήματα, να ξεχωρίζουν.

TULLY
CABAZON
BOUMA_Neapolitan
RONETTE_GlassClown

Μακριά από την υπερβολή σε διακοσμητικά στοιχεία, οι υποκείμενοι στόχοι της l.a.Eyeworks είναι η αποκάλυψη των υλικών μέσω της αφαιρετικής αισθητικής και της επιμελούς, εκλεπτυσμένης μορφοποίησης. Τα γυαλιά της l.a.Eyeworks αποπνέουν, στην ουσία τους, έναν αλάνθαστο αέρα γιορτής, αυτοπεποίθησης, ανάπτυξης και δημιουργικότητας.
Η l.a.Eyeworks συνεχίζει τη μακρά παράδοση συνεργασιών με καλλιτέχνες και γραφίστες και αυτό γίνεται απόλυτα σαφές σε αυτήν τη συλλογή μέσω της συνεργασίας τους με το δημιουργικό δίδυμο, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Huntley Muir (Su Huntley και Donna Muir) των οποίων τα έργα προσθέτουν ένα επιπλέον οπτικό επίπεδο σε όσα προσφέρει η φετινή σεζόν.

BASHA_MontanaBlues
CURLY RoastCarrot
MONTSERRAT_Katydid
Share with your friends
Previous Post

“It’s High Time for Dramatic Looks”

Next Post

ENNI MARCO