MIDO 2023

Το πλούσιο ημερολόγιο εκδηλώσεων για τη MIDO 2023 είναι σχεδόν έτοιμο και θα παρουσιαστεί στις επόμενες εβδομάδες.
Η σημαντική εκδήλωση eyewear θα πραγματοποιηθεί ως συνήθως στη Fiera Milano Rho από το Σάββατο 4 έως τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Μια μοναδική ατμόσφαιρα 3 ημερών εμπορικής έκθεσης μέσα από τα 6 περίπτερα (ένα περισσότερο από πέρυσι λόγω του αυξημένου αριθμού εκθετών) και εκθεσιακούς χώρους όπου συναντάται ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού για να τονώσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μοιραστούν ιδέες.
Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου και οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν στη διεύθυνση https://www.mido.com/en/entry-pass ενώ ο ειδικός σύνδεσμος τύπου είναι https://www.mido.com/en/press-registration?section=Attend

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ MIDO 2023
Συμμετέχετε στο βραβείο BeStore, το οποίο απονέμεται από μια διεθνή κριτική επιτροπή ειδικών στα καταστήματα προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία αγορών στην κατηγορία Design και τις πιο προσεγμένες υπηρεσίες πελατών στην κατηγορία Innovation. Για να υποβάλετε αίτηση, συμπληρώστε τη φόρμα https://www.mido.com/en/bestore-award έως τις 9 Ιανουαρίου 2023.
Η MIDO 2023 θα ανταμείψει επίσης το πιο βιώσιμο περίπτερο με το Stand Up For Green Award, αναγνωρίζοντας την προσοχή στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τη χρήση των υλικών. Για να κάνετε αίτηση, συμπληρώστε τη φόρμα https://www.mido.com/en/stand-up-for-green-premio έως τις 15 Ιανουαρίου 2023.

Share with your friends