MIDO2023: 1000 ΕΚΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

15 ημέρες μέχρι την έκθεση οπτικών MIDO και οι προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη:
συνέδρια, εκδηλώσεις, συναντήσεις και, πάνω απ’ όλα, χίλιοι εκθέτες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Μιλάνο, 19 Ιανουαρίου 2023 – Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες συμμετέχουν στη MIDO, που θα ανοίξει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο Fieramilano Rho. Οι εταιρείες που εκθέτουν (για την πλήρη λίστα μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.mido.com/en/exhibitor-list?section=Attend) φτάνουν από όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού της βιομηχανίας των Οπτικών. Η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Δανία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, το Ομάν, η Τουρκία, ακόμη και ο Μαυρίκιος συντελούν το ρόστερ των εκθετών.

Πλήθος δραστηριοτήτων θα δώσουν ζωντάνια και χρώμα στο ήδη φανταχτερό τριήμερο της έκθεσης. Ανάμεσα στους καλεσμένους στο ημερολόγιο εκδηλώσεων στο χώρο OTTICLUB στο Pavilion 3, είναι ο Nick Cerioni, Creative Director και στυλίστας διασημοτήτων όπως οι Måneskin, Orietta Berti, Gianni Morandi, Jovanotti, Laura Pausini., Pierfrancesco Favino και πολλοί άλλοι. Ο Cerioni θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο τραπέζι “How to?” με θεματολογία «Πώς να ορίσετε μια εμφάνιση και μια προσωπικότητα μέσα από τα γυαλιά. Το styling ως ευκαιρία για τους οπτικούς», που πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στη 13.00 στον χώρο του OTTICLUB. Άλλα “How To?” θέματα θα περιλαμβάνουν την εσωτερική διακόσμηση καταστημάτων οπτικών με τον αρχιτέκτονα Martino Berghinz (Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ. στο OTTICLUB) καθώς και την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα με την ερευνήτρια Luisa Aschiero με τη συμμετοχή του πολυεπιστημονικού καλλιτέχνη Felice Limosani (Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, στις 13:00 στο OTTICLUB).

Επιστροφή στο Σάββατο: στο ημερολόγιο στις 10.30 π.μ., το “ANFAO Empowering Optical Women Leadership” για την υποστήριξη των γυναικών σε μια ηγετική καριέρα στη βιομηχανία οπτικών. Τη συνάντηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Barbara Serra, με χορηγό το Fondazione Bellisario σε συνεργασία με το SDA Bocconi [Σχολή Διοίκησης].

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 2 μ.μ. στην πλατεία Fashion District (Pavilion 1), η ετήσια τελετή απονομής βραβείων της MIDO ως αναγνώριση των εξαιρετικών καταστημάτων οπτικών, των εκθετών και, από φέτος, των εταιρειών του κλάδου. Παράλληλα με το παραδοσιακό βραβείο BeStore, για καταστήματα οπτικών ειδών που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία αγορών και εξυπηρέτηση πελατών, και το βραβείο Stand Up For Green, στη 2η έκδοσή του που απονέμεται στο περίπτερο που επικεντρώνεται περισσότερο στην περιβαλλοντική διαχείριση, φέτος, για πρώτη φορά, θα απονεμηθεί και το βραβείο CSE – Certified Sustainable Eyewear. Ιδρύθηκε από την MIDO, σε συνεργασία με την ANFAO και την Certottica και τιμά τη βιωσιμότητα στην παγκόσμια βιομηχανία οπτικών. Παρουσιαστής της τελετής απονομής είναι η δημοσιογράφος μόδας και lifestyle, Chiara Tronville.

Τέλος, το Σάββατο και την Κυριακή, στο Pavilion 1 κοντά στο Press Village θα στηθεί ένα φωτογραφικό σετ augmented realtity (AR) το οποίο θα μεταφέρει και θα ξεναγήσει επισκέπτες και εκθέτες «μέσα» στην επικοινωνιακή καμπάνια της MIDO 2023, Frames.

Σε συνδυασμό με τη MIDO 2023, στις 4:30 μ.μ. το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο Fieramilano Rho Auditorium, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο «Οφθαλμολογία, οπτική και οπτομετρία: νέες τεχνολογίες και το μέλλον», που διοργανώνεται σε συνεργασία με την MIDO από τον εκδότη του “b2eyes” και του “EyeSee”. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι ο πρόεδρος της MIDO και της ANFAO, Giovanni Vitaloni, μαζί με εκπροσώπους της ιταλικής πολιτικής σκηνής, επαγγελματίες του βιομηχανικού και λιανικού εμπορίου οπτικών, καθώς και οφθαλμίατροι.

Η MIDO θα είναι πραγματοποιηθεί στο Fieramilano (Strada Statale del Sempione 28 – Rho), το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Για την εγγραφή σας.
Επισκέπτες: www.mido.com/en/entry-pass
Δημοσιογράφοι: www.mido.com/en/press-registration?section=Attend

Υπενθύμιση – την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί πλήρης παρουσίαση τύπου στο Spazio Gessi, Milano (Via A. Manzoni 16a).

Για να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα της MIDO, επισκεφτείτε το www.mido.com και τα επίσημα κοινωνικά κανάλια Instagram (@mido_exhibition), Facebook (@MIDOExhibition), Twitter (@MIDOExhibition) και LinkedIn
#MIDO2023 #livethewonder

Share with your friends
Previous Post

Studio4 Eyewear

Next Post

MIDO 2023: «HOW TO?»