Keep an eye on BLACK8

Ανακαλύψτε τα μοναδικά brands σκελετών της νέας εταιρείας Black 8. Η ποικιλία και η ξεχωριστή ταυτότητα των σκελετών της Black 8 θα σας εντυπωσιάσουν! Γραμμές λιτές, κλασσικές, μοντέρνες και αυθεντικές, σκελετοί χειροποίητοι υψηλής ποιότητας από τιτάνιο, ανοξείδωτο ατσάλι με πατενταρισμένη μηχανική/λειτουργία, καθώς και unisex οικονομικές συλλογές αποτελούν το portfolio της

Monogram

Η εταιρεία Monogram συνδυάζει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να δημιουργήσει μοντέρνους και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένους σκελετούς τιτανίου υψηλής αισθητικής.

Συλλογή Click
Η συλλογή Click της Monogram αποτελείται από rimless χειροποίητους σκελετούς ιαπωνικού τιτανίου. Η ευρεσιτεχνία των συγκεκριμένων σκελετών οφείλεται στο γεγονός ότι η τοποθέτηση και η αποσυναρμολόγησή τους γίνεται με το χέρι και χωρίς κόλλα συγκόλλησης. Το βάρος τους είναι 0,9 γραμμάρια και διαθέτουν PVD επισμαλτώσεις για ανθεκτικότητα των χρωμάτων και αντοχή στα γδαρσίματα.

Συλλογή Print
Full frames με 3D printed μετόπη και βραχίονες ιαπωνικού τιτανίου. Προϊόν 100% χειροποίητο χωρίς βίδες και χωρίς κόλλα συγκόλλησης. Η μετόπη κατασκευάζεται από υποαλλεργικό πολυαμίδιο σε 3D εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας.Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα σε χρώματα και σχήματα τόσο σε γυαλιά οράσεως όσο και σε ηλίου.

Συλλογή Fusion
Full frames με λεπτές, εύκαμπτες ατσάλινες μετόπες και με βραχίονες ιαπωνικού τιτανίου. Το βάρος των χειροποίητων σκελετών είναι στα 0,9 γραμμάρια προσφέροντας άνεση και αντοχή σε συνδυασμό με μοντέρνα σχεδίαση. Η συλλογή αποτελείται από σκελετούς για γυαλιά οράσεως και ηλίου.

Mango

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με την συλλογή των γυαλιών της Mango. Ένα τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το στυλ σας! Σύγχρονα και ρετρό μοντέλα σε πολλά σχέδια και χρώματα που καλύπτουν όλες τις τάσεις της μόδας. Acetate και ατσάλινοι σκελετοί, σας περιμένουν για να τους δοκιμάσετε.

Pull & Bear

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Pull & Bear σε γυαλιά οράσεως και ηλίου. Σχέδια που απευθύνονται σε νέους, εφήβους και όχι μόνο. Ανδρικά και γυναικεία γυαλιά εμπνευσμένα από τα 90’s, για όλους που επιθυμούν άνεση και στυλ στην καθημερινότητά τους. 

The Look

H γκάμα των χρωμάτων και τα πρωτότυπα σχέδιά τους αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μοναδικής συλλογής σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Ταξιδέψτε μέσα στις δεκαετίες με τα vintage γυαλιά και παίξτε με τα χρώματα χωρίς περιορισμούς. Φορέστε τα THE LOOK και απλά ξεχωρίστε! 

Zanzara Eyewear

Η εταιρεία Zanzara συντονίζεται
με τις νέες τάσεις της μόδας.
Η συλλογή των γυαλιών της
αποτελείται από
acetate και μεταλλικούς
χειροποίητους σκελετούς
υψηλής αισθητικής.

The Moiss

Mοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές!
Γυναικεία και ανδρικά γυαλιά οράσεως σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων.

CIVETTA

Kλασσικά σχέδια σε αντρικά και γυναικεία μεταλλικά γυαλιά οράσεως. Τα γυαλιά της CIVETTA είναι διαχρονικά άρτιας κατασκευής και αποτελούν μια οικονομική λύση για τον σύγχρονο καταναλωτή.

SEIKO

“Οι σκελετοί της SEIKO, κατασκευάζονται από 100% ιαπωνικό υποαλλεργικό τιτάνιο, είναι εξαιρετικά ελαφρείς με μεγάλη αντοχή στη φθορά και στην υγρασία.”

 

Η ιστορία της SEIKO ξεκινά από ένα μικρό εργαστήριο ωρολογοποιίας που ίδρυσε ο Kintaro Hattori στο Τόκιο του 19oυ αιώνα και εξελίσσεται στον μεγαλύτερο κατασκευαστή ρολογιών στον κόσμο. Οι σκελετοί της SEIKO, κατασκευάζονται από 100% ιαπωνικό υποαλλεργικό τιτάνιο, είναι εξαιρετικά ελαφρείς με μεγάλη αντοχή στη φθορά και στην υγρασία. Τα σχέδια, μοντέρνα και κλασσικά με λεπτομέρειες από τις best-selling συλλογές της στα ρολόγια, ικανοποιούν πλήρως τον σύγχρονο καταναλωτή. Ο συνδυασμός τεχνολογίας και σχεδίασης προσφέρει άνεση, σταθερότητα και έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν σκελετούς ελαφρείς & εργονομικούς με την εγγύηση της SEIKO.

Share with your friends
Previous Post

MIDO 2023 – H διεθνής έκθεση οπτικών ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο!

Next Post

Mυωπία