High Fashion Eyewear

#NewBottega

Μια σειρά από γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως από την Bottega Veneta. Οικεία σχήματα σε αιχμηρές φόρμες και έντονους όγκους που χαρακτηρίζουν το εμβληματικό ντεκόρ του Οίκου. Το νέο τριγωνικό ντεκόρ συνδυάζει τους χαρακτηριστικούς σχεδιαστικούς κώδικες, ενώ οι λεπτομέρειες από καουτσούκ κοσμούν σπορ μοντέλα και τα ελαφριά μέταλλα αποκτούν νέες σιλουέτες. Μια σύγχρονη αντίληψη του παραδοσιακού με εξαιρετική δεξιοτεχνία.

GUCCI

Τα νέα στυλ γυαλιών της Gucci ερμηνεύουν τη διαχρονική αισθητική του Οίκου με ένα φρέσκο αντισυμβατικό συνδυασμό vintage γοητείας και έντονου σχεδιασμού. Οι λεπτομέρειες της υπογραφής εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή ως κλασική έμπνευση και η σύγχρονη γοητεία συνδυάζεται με φωτεινά φινιρίσματα, πολύχρωμες πινελιές και εκλεπτυσμένες στολίδια. Η εμφάνιση σε χρυσό τόνο του λογότυπου Gucci ξεχωρίζει σε σκελετούς από acetate σε υπερμεγέθη μοντέλα. Το Interlocking G εμπλουτίζει τις μεταλλικές κατασκευές με ένα κομψό σμάλτο, εμπνευσμένο από το μοτίβο του Οίκου, το οποίο είναι επίσης χαραγμένο σχέδιο και θυμίζει τη δεκαετία του ‘90. Τα μοντέλα με το Fork βραχίονα, προσδίδουν μια δυναμική ανατροπή σε συνδυασμό με αποσπώμενες μεταλλικές αλυσίδες, που προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση. Οι λεπτομέρειες κατευθύνουν στην εποχή του NEW wave, σε εκλεπτυσμένα στυλ πεταλούδας.

Saint Laurent

Vintage Allure και Modern Edge Fuse είναι τα χαρακτηριστικά στη νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως του Οίκου, φτιαγμένα με εκλεπτυσμένα υλικά και αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες. Τα μεταλλικά ντεκόρ, προσθέτουν μία διαχρονική
αξία στα κοκάλινα μοντέλα, σε παραλληλόγραμμά unisex σχήματα. Το λογότυπο είναι χαραγμένο με laser, στους βραχίονες σε απλή ή επισμαλτωμένη έκδοση. Τα Cat Eye μοντέλα παρουσιάζονται σε ποικιλία λεπτών ή σε υπερμεγέθη κοκάλινα μοντέλα, που περιλαμβάνουν επίσης μια μεταλλική μπάρα. Από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σεζόν, είναι τα μοντέλα με το εμβληματικό YSL logo, το οποίο συνδέει τους βραχίονες με την μετόπη.

Oι συλλογές Bottega Veneta, Gucci και Saint Laurent FW22 διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Share with your friends
Previous Post

Η Vision Project επενδύει στην Premium Vision

Next Post

Reflet de Paris