ORATRON – ΠΕΤΡΟΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Όταν ο επαγγελματισμός συναντά την υψηλή αισθητική

Η ORATRON Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 από τον Πέτρο Πιτσάκη, ο οποίος έχει διακεκριμένη παρουσία στο χώρο των οπτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1965.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή γυαλιών οράσεως και ηλίου, ενώ η ομάδα της διακρίνεται για τη διορατικότητα, τον επαγγελματισμό, την υψηλή αισθητική, την οργάνωση και τη συνέπεια. Συνεργάτες προσεκτικά επιλεγμένοι από τον Πέτρο Πιτσάκη με πολυετή εμπειρία που είναι σε θέση να προτείνουν προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα, τεχνολογία και μόδα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με ένα ευρύ κύκλο συνεργασιών, η ORATRON, αντιπροσωπεύει σημαντικά ονόματα στα γυαλιά ηλίου και οράσεως μεταξύ των οποίων την γαλλική premium εταιρία LAFONT, τη σχεδιαστικά προηγμένη TARIAN, τη λαμπερή CHRISTIE’S, τη νεανική MURAKAMI, την πρωτοποριακή CLIC. Πρόσφατα, προστέθηκε στο portfolio της η άκρως εντυπωσιακή συλλογή DANSHARIAN που φέρει την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή Alain Miklitarian (γνωστού από την εποχή που ήταν Creative Director των γυαλιών Alain Mikli) και κατασκευάζεται από την εξίσου διάσημη εταιρία DANSHARI. Η γκάμα των συνεργασιών συμπληρώνεται από πολλά ακόμα brands όπως: AMARCORD, BLOOMDALE, KIDDO, MAX, ORAMONT, PEOPLE, VALERIO, WEST, ΖΕΝ κ.α. Η ORATRON Α.Ε. διακρίνεται για τις αρχές που διέπουν τις εμπορικές της συναλλαγές και τις άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων οπτικών σε όλη την Ελλάδα.

“Lafont: Ένα brand με έμφαση στην κομψότητα και
τις ισχυρές οικογενειακές αξίες!”

Eάν είστε λάτρεις της γαλλικής φινέτσας και του
παριζιάνικου στυλ
, επιθυμείτε απαράμιλλη τεχνο-γνωσία με έμφαση στην κομψότητα και τις ισχυρές οικογενειακές αξίες, τότε υπάρχει ένα όνομα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε: Lafont!
Η ιστορία ξεκινά το 1923, όταν ο Louis Lafont στήνει μια μικρή μπουτίκ που πουλά ακουστικά βαρηκοΐας και γυαλιά. Για τρεις γενιές, το πνεύμα art deco του προπάππου έχει θέσει τα πρότυπα όσον αφορά στο σχεδιασμό γυαλιών. Ο Philippe, εγγονός του Louis μαζί με την Παριζιάνα σχεδιάστρια μόδας σύζυγό του Laurence μεταμορφώνουν τα γυαλιά σε γνήσιο αξεσουάρ μόδας. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘70, τα κομψά, καινοτόμα σχέδιά τους προσελκύουν την προσοχή των fashionistas και ξεκινούν συνέργειες με διάσημους οίκους μόδας, όπως ο Hermès και η Chanel. Σήμερα, chief creative director του brand είναι ο Thomas Lafont, o oποίος διακρίνεται για την ισορροπία του σχεδιασμού, την αρμονία των χρωματικών
συνδυασμών και την προσοχή στη λεπτομέρεια.
Όλες οι συλλογές γυαλιών Lafont έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μια ήπια επαναστατική, διακριτικά avant-garde πινελιά φινέτσας.

Διαθέτουν ανεξάρτητο στυλ και αβίαστη κομψότητα που επιτυγχάνεται μέσω καινοτόμων τεχνικών και παραδοσιακής τεχνογνωσίας.

Περισσότεροι από 200 συνδυασμοί χρωμάτων και ένα τολμηρό mix & match υλικών παντρεύονται και δημιουργούν μοναδικούς σκελετούς γεμάτους εκπλήξεις! Η βαθιά ριζωμένη κληρονομιά της γαλλικής κουλτούρας και του εκλεπτυσμένου γούστου διακρίνονται πάνω στα γυαλιά-έργα τέχνης που δημιουργούνται αποκλειστικά στα εργαστήρια του Ζυρά στη Γαλλία.»

Tι κάνει τα γυαλιά πρεσβυωπίας Clic τόσο διαφορετικά;

Μα φυσικά το γεγονός ότι βρίσκονται πάντα μαζί σας, αφού δε χρειάζεται να τα κουβαλάτε σε θήκη, αλλά τοποθετούνται βολικά γύρω από το λαιμό σαν αξεσουάρ και, όποτε θέλετε να τα φορέσετε, απλά «κλείνουν» πάνω στη μύτη σας με τον ειδικό μαγνήτη τους. 

Αρχικά, τα γυαλιά Clic αναπτύχθηκαν ως project για μία πατέντα της ΝΑSA. Είναι εξολοκλήρου φτιαγμένα από polycarbonate που τους εξασφαλίζει μεγάλη ευλυγισία και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Ο μαγνήτης νεοδυμίου στο κλείσιμο καλύπτεται από ένα αντιοξειδωτικό στρώμα, έχει εγγύηση 150 ετών και είναι κατάλληλος για άτομα που φέρουν βηματοδότη ή ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει δε αποδειχτεί ότι τα γυαλιά Clic κλειστά αντέχουν σε ανέμους που μπορεί να αγγίξουν τα 208km/h. 

Οι φακοί των Clic έχουν ακρυλική επίστρωση για αυτό και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικοί σε γρατζουνιές και παρόμοια «ατυχήματα», οπότε μπορείτε να κρεμάτε τα γυαλιά σας γύρω από το λαιμό σας άφοβα. Βεβαίως, μπορείτε όποτε θέλετε να ζητήσετε από τον οπτικό σας να αντικαταστήσει τους φακούς σύμφωνα με τη συνταγή σας.

Share with your friends
Previous Post

CircumΕye#5:
Καινοτομία & Δημιουργικότητα

Next Post

Εmpowered by Lightness