Εmpowered by Lightness

La Ligne, The Wave & Pure Wave:
Nέες συλλογές από την Silhouette

Τα γυαλιά της SIlhouette είναι συνώνυμα με την ελαφρότητα από την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η κεντρική αρχή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη νέα καμπάνια της premium μάρκας στην Αυστρία. Οι νέες συλλογές είναι η τέλεια έκφραση της φιλοσοφίας της Silhouette.

TMA LaLigne

To TMA LaLigne, φέρνει μία δόση φρεσκάδας και λάμψης στο πρόσωπο κάθε γυναίκας που συνειδητοποιεί και ασχολείται με τη μόδα. Το κομψό outline από τιτάνιο, το οποίο είναι μερικώς σκιαγραφημένο με εκφραστικά χρώματα όπως γαλάζιο, λάιμ, ρόζ ορχιδέας και μαύρο, σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική ελαφρότητα του σκελετού φέρνουν μια αίσθηση χαράς και ξεγνοιασιάς, όπως εξηγεί και ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού, Roland Keplinger.

Η hingless τεχνολογία του TMA LaLigne και οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες του εξασφαλίζουν μία τέλεια εφαρμογή με εξαιρετικά μακροχρόνια και απαράμιλλη άνεση. Είτε σε μία πασαρέλα, είτε στην καθημερινότητα του γραφείου ή ακόμη και σε ένα cafe, το TMA LaLigne είναι σχεδιασμένο να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση μέσα από την κομψότητά του.

Τhe Wave

Η Silhouette παρουσιάζει τη νέα της premium collection The Wave. Εμπνευσμένη από την ανάλαφρη αίσθηση που προκαλεί ο κυματισμός της θάλασσας, η εν λόγω σειρά απαρτίζεται από άνετους rimless σκελετούς μινιμαλιστικού στυλ. Το ντεγκραντέ εφέ των φακών γίνεται ακόμα πιο έντονο χάρη στη διχρωμία που κοσμεί τους πανάλαφρους ρυθμιζόμενους βραχίονες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις διακριτικές γωνίες τεχνολογίας “snap” δημιουργούν μια ολοκληρωμένη συλλογή οπτικών ειδών με μοντέλα πλήρως φιλικά προς το χρήστη, καθαρές γραμμές, λεπτό προφίλ και τέλεια εφαρμογή.

Pure Wave

Η Silhouette με τη νέα σειρά γυαλιών “Pure Wave” κατάφερε να συνδυάσει το μινιμαλιστικό στύλ, την τέλεια και ανάλαφρη εφαρμογή μαζί με ελκυστικά χρώματα και μοντέρνα σχήματα, καθιστώντας τη συλλογή αυτή must have για τους απαιτητικούς πελάτες. Η χρήση πλαστικού υψηλής τεχνολογίας SPX από κοινού με τις διακριτικές γωνίες τεχνολογίας snap, καθιστά τους σκελετούς αυτούς πλήρως ανθεκτικούς, με κομψές λεπτομέρειες τιτανίου και ανάλαφρους για καθημερινή χρήση.

Αποκλειστική διάθεση:

Ευριπίδου 6 10559 Αθήνα
Τ: 210 32 50 101-2, 210 32 45 530
Ε: [email protected]
www.sicaras.gr

Share with your friends