Σε 3 μήνες η SILMO Paris ανοίγει τις πόρτες της για εσάς!

Αναμφισβήτητα ένα σταυροδρόμι της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας και μια σημαντική πλατφόρμα για προβληματισμό όσον αφορά το μέλλον του κλάδου των οπτικών-γυαλιών, η έκθεση SILMO Paris προσφέρει μια σφαιρική εικόνα του χώρου παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τις αγορές και στοιχεία για το πώς να αντι δράσουμε.

H SILMO Paris αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις,προάγοντας την τελειότητα, την καινοτομία, την τεχνογνωσία και την έρευνα, με στόχο τη στήριξη της γενιάς SILMO και των επαγγελματιών κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής τάξης, που εργάζονται καθημερινά με πάθος για την ομορφιά των γυαλιών.»

Ελάτε μαζί μας στο Παρίσι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, Hall 6 και 7, για να δημιουργήσουμε και να επεκτείνουμε μαζί τον οπτικό κόσμο του αύριο!

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Οπτικών, International Opticians Association (I.O.A.), ξεκίνησε και δέχεται συμμετοχές για το βραβείο «Silmo IOA – International Optician of the Year». Το καινοτόμο αυτό βραβείο, που απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 2018, αναγνωρίζει τη σημασία του οπτικού στον κλάδο αλλά και τον ρόλο του στην επιλογή των βέλτιστων προϊόντων για την υγεία των ματιών.

Ο International Opticians Association (I.O.A.) είναι ένας διεθνής οργανισμός αφιερωμένος στην ενίσχυση και ανάπτυξη του επαγγέλματος παγκοσμίως. Είναι στρατηγικός συνεργάτης με τη Silmo έχοντας κοινό στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη του επαγγέλματος. Τα κριτήρια για το βραβείο είναι, εκτός βέβαια από το να αποδείξει ότι είναι πιστοποιημένος οπτικός στη χώρα όπου ασκεί το επάγγελμά του, ο νικητής αυτού του βραβείου θα πρέπει να εμφανίσει και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• Επαγγελματισμός: Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα.
• Άριστες δεξιότητες επικοινωνίας: Τόσο προσωπικά όσο και μέσω των μέσων κοινωνικής  δικτύωσης.
• Επιχειρηματικό πνεύμα: Με ισχυρή επιχειρηματική οξυδέρκεια που τονίζεται μέσω της επιτυχίας της επιχείρησής τους.
• Καινοτομία: Στο πλαίσιο του επιχειρηματικού τους μοντέλου / προσφοράς προϊόντος / σχεδιασμού
καταστήματος.
• Εξειδίκευση: Με φήμη σε συγκεκριμένο κλάδο της οπτικής.
• Δημιουργικότητα: Τόσο στα προϊόντα που προσφέρουν όσο και στον τρόπο που εξασκούν.
• Δέσμευση: Με το επάγγελμα, την κοινότητα, τις φιλανθρωπικές προσπάθειες και τη βιομηχανία.
• Συνηγορία: Υπεράσπιση του επαγγέλματος της διανομής.

Τα μέλη του IOA, τα μέλη των χωρών και οι εταίροι του κλάδου θα μπορούν να προτείνουν οπτικούς σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα άτομα θα επικοινωνήσουν και θα τους ζητηθεί να συμπληρώσουν έναν φάκελο. Οι φάκελοι θα εξεταστούν από επιτροπή που θα αποτελείται από αρκετούς εμπειρογνώμονες του κλάδου. Θα καταρτιστεί μια σύντομη λίστα και ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της διάσημης τελετής Silmo d’Or στο Παρίσι Γαλλίας. Εκτός από το βραβείο, ο νικητής θα κερδίσει επίσης ένα ταξίδι στο Silmo 2024 (οικονομικό αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο).

Η Fiona Anderson, Πρόεδρος του IOA λέει· «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας για τον Διεθνή Οπτικό της Χρονιάς 2023 με τον συνεργάτη μας Silmo. Κάθε χρόνο εκπλαγούμε από το διαμέτρημα των υποψηφίων και η κριτική επιτροπή έχει όλο και πιο δύσκολο έργο να δημιουργήσει μια σύντομη λίστα και τον τελικό νικητή.»

Ο νικητής του 2022, που επιλέχθηκε από ανταγωνιστικό πεδίο, ήταν ο Grant Hannaford. Ο Grant έχει κάνει το Hannaford Eyewear τον προορισμό για κορυφαία καινοτομία και αριστεία στην κλινική φροντίδα για τα Southern Highlands στην Αυστραλία, καθώς και για την παροχή εκπαίδευσης οπτικής
διανομής για οπτομετρητές στο UNSW.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ioassn.org/award

Share with your friends
Previous Post

Μυωπία και διαχείριση 👓

Next Post

Η MIDO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «THE EYEWEAR UNIVERSE»