whats_up_at_Silmo_Paris

Τι θα δούμε στη SILMO Paris 2023;

“Από την ίδρυσή της, η SILMO Paris έχει δεσμευτεί να προχωρά μαζί με τους επαγγελματίες στην διαμόρφωση του μέλλοντος της βιομηχανίας των οπτικών, με ενέργειες που ενημερώνουν και αυξάνουν τις δυνατότητες του κλάδου.”Amélie Morel, Πρόεδρος της SILMO Paris.

Έτσι, με τη νέα διάταξη στα Hall 6 και 7, η Silmo Paris ανακαλύπτει εκ νέου το πλάνο της έκθεση για να αυξήσει την περιέργεια των επισκεπτών και να ενθαρρύνει την ανακάλυψη σχεδόν 1.000 εκθετών. Αυτός ο πρόσφατα ανασχεδιασμένος εκθεσιακός χώρος προβάλλει ιδανικά το εκτενές
περιεχόμενο και τις εκδηλώσεις που συντονίζει η SILMO PARIS.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο διεπιστημονικός χώρος συζήτησης SILMO NEXT, αφιερωμένος στην ανακάλυψη του μέλλοντος, θα πραγματοποιήσει μια αναδρομή στις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Αυτή η τόσο σημαντική ενότητα καθιστά δυνατή την (επαν)ανακάλυψη των κύριων σημείων προόδου, όπως διαμορφώνονται στον τομέα των έξυπνων γυαλιών, των φυσικών εμπειριών και του οικολογικά υπεύθυνου σχεδιασμού. Εκτός από αυτήν την καθηλωτική αναδρομική έκθεση, η
ενότητα FUTUROLOGY θα παρέχει μοναδικές ζώνες εμπειρίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν έξυπνα προϊόντα, να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις στην εικονική πραγματικότητα και να βιώσουν μια καινοτόμο προσέγγιση για βιώσιμη παραγωγή: θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σκελετό με πλαστικό από ανακυκλωμένα μπουκάλια και μπορεί να κερδίσουν ένα ζευγάρι γυαλιά κατασκευασμένα επί τόπου.

FORUM ΤΑΣΕΩΝ

Οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά εμφανίζονται τόσο καθαρά όσο ποτέ, ενώ ταυτόχρονα αντανακλώνται στο ψηφιακό περιοδικό TRENDS της SILMO. Οι τάσεις παρουσιάζονται, όπως κάθε χρόνο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρουσιάζεται μια επιλογή από τους καλύτερους σκελετούς γυαλιών οράσεως και ηλίου από εκθέτες που παρευρίσκονται στην εμπορική έκθεση.

TRENDS BY SILMO, ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Η SILMO Paris παρουσιάζει το Trends by SILMO, ένα ψηφιακό περιοδικό, για κάθε έκδοσή της. Νέες χρήσεις, αδύναμα σήματα, ισχυρές ιδέες, αυτό το εμπνευσμένο τεύχος αποκαλύπτει το στυλ και το σχεδιασμό για το 2023-2024 και μια εις βάθος ανάλυση όλων των επιρροών του κλάδου. Από brands και προϊόντα έως καινοτομίες, μάρκετινγκ και υλικά, το Trends by SILMO αποκρυπτογραφεί τις αλλαγές και τις τάσεις που θα διαμορφώσουν τον κόσμο των οπτικών.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΩΝ 2023

Μετά την επιτυχία του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια της SILMO Paris 2022, ο Διαγωνισμός Οπτικού Σχεδιασμού επιστρέφει και φέτος, προσκαλώντας φοιτητές από σχολές σχεδίου από όλο τον κόσμο να σχεδιάσουν σε ένα υποχρεωτικό θέμα: Τον Αθλητισμό. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες των οπτικών και του σχεδιασμού και υπό την προεδρία της Marie – Christine Dorner, αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, σχεδιάστρια και σκηνογράφο, η κριτική επιτροπή θα συνεδριάσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για να επιλέξει τον νικητή μεταξύ των διαφόρων ιδεών που επιλέχθηκαν με βάση ένα πλήρες αρχείο και ένα 3D πρωτότυπο εκτύπωσης.

ΒΡΑΒΕΙΑ SILMO D’OR

Η 30η έκδοση των βραβείων SILMO d’OR ως αναγνώριση της καινοτομίας και της
δημιουργικότητας, είναι ένα εξαιρετικό γεγονός από την έναρξή τους το 1994 και η απόλυτη διάκριση για την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητα πάνω από 330 εταιρειών! Προεδρεύει φέτος ο Nicolas Fafiotte, σχεδιαστής εξαιρετικών στιγμών.

SILMO ACADEMY

«Από τον προγραμματισμό της απόδοσης στην επιτυχία: για να γίνουμε ελίτ επαγγελματίες της οφθαλμικής φροντίδας», αυτό είναι το θέμα του 2023 της SILMO ACADEMY. Η διατύπωση είναι μια αναφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, το οποίο θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με την εμπορική έκθεση SILMO του 2024 και με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Σε
δύο ημέρες, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η 12η έκδοση αυτού του επιστημονικού συνεδρίου θα εξετάσει προσεκτικά πώς θα βελτιστοποιήσετε την απόδοση και θα εγγυηθείτε την επιτυχία, από δύο οπτικές γωνίες: την απόδοση του επαγγελματία οπτικού και την απόδοση της όρασης του ασθενούς.

ΙΟΑ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο επαγγελματικός οργανισμός, Διεθνής Ένωση Οπτικών (I.O.A.) θα απονείμει το βραβείο της χρονιάς, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με τη SILMO Paris για να αναδείξει έναν οπτικό που επιδεικνύει υποδειγματικό επαγγελματισμό. Πριν από τις ανακοινώσεις των νικητών στην τελετή απονομής των βραβείων SILMO D’OR, η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει τον νικητή καθώς είχε την τιμή να προεπιλέξει τους πέντε φιναλίστ: Jean-François Porte από τη Γαλλία, Phernell
Walker και Carrie Wilson από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Angela Mitchell από τη Νέα Ζηλανδία και Vitor Manuel Simoes Martins από την Πορτογαλία.

Share with your friends
Tags: