dutz_fall_winter_23_24_eyemagazinegreece

Dutz Eyewear. Φθινόπωρο-χειμώνας 2023-2024

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά με τόση έμπνευση για το φθινόπωρο του 2023, είναι δύσκολο να μην θέλεις να κοιτάξεις μπροστά για τη νέα σεζόν! Οι τέσσερις Εβδομάδες Μόδας του φθινοπώρου χειμώνα 2023/2024 παρουσίασαν μια καινοτόμο και τολμηρή χρωματική παλέτα, από το ασπρόμαυρο μονόχρωμο, το φλογερό κόκκινο, το χαρούμενο πορτοκαλί, το αιγυπτιακό indigo blue (λουλακί), αλλά επίσης άφθονους φούξια και μοβ τόνους.

Η ερχόμενη σεζόν μας επιφυλάσσει πολλά σπουδαία πράγματα. Οι σχεδιαστές Dutz δημιούργησαν μια συλλογή για όσους επιθυμούν να έχουν μια ξεχωριστή και μοναδική εμφάνιση. Μια καλή ισορροπία μεταξύ εντυπωσιακών αλλά εμπορικών τάσεων, αυτό είναι το ζητούμενο της Dutz και φέτος το φθινόπωρο!

PRINT-IT

Τα εντυπωσιακά μοτίβα μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τα πάθη και την ατομικότητά μας. Είτε πρόκειται για γεωμετρικά σχέδια, κλασικά καρώ ή animal prints, μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε μοναδικοί και μας ενθαρρύνουν να ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Λατρεύουμε αυτή τη στάση, απλά να είσαι τολμηρός, θαρραλέος και So Dutz!

dutz_collection_print_eyemagazinegreece

BOLD ZEBRAS!

Το μήνυμα από τη βιομηχανία της μόδας είναι ξεκάθαρο: το zebra print επιστρέφει και θα το δούμε πολύ αυτό το φθινόπωρο. Είναι χαρούμενο, τολμηρό αλλά και στιλάτο και ως εκ τούτου κοσμεί πολλές συλλογές μόδας. Ένα animal print δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερό, όπως αποδεικνύει αυτός ο σκελετός Dutz DZ852-76, ο συνδυασμός και το ταίριασμα με το όμορφο φούξια χρώμα το κάνει αδιαμφισβήτητα τόσο εντυπωσιακό!

dutz_collection_bold_zebras_eyemagazinegreece

CONNECTING THE DOTS..

Ένα δημοφιλές μοτίβο στους λάτρεις της μόδας κάθε χρόνο είναι το πουά και φέτος επιστρέφει στις πασαρέλες. Μπορεί το σχέδιο να είναι διαχρονικό αλλά τα πουά του 2023 είναι λίγο ‘πειραγμένα’… Το ασπρόμαυρο πουά παραμένει, αλλά το βλέπουμε και σε παστέλ χρώματα, ρετρό μπλε ή σε κόκκινους τόνους. Οι σχεδιαστές της Dutz επέλεξαν να συνδυάσουν την κλασική ασπρόμαυρη εκδοχή με ένα όμορφο μπλε ρουά χρώμα σε αντίθεση. Εντυπωσιακή So Dutz λεπτομέρεια: τα ακροβραχιόνια έχουν ένα μοναδικό, ασορτί πουά print!

dutz_collection_connectin_the_dots_eyemagazinegreece

LINE PLAY

Μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα φοράμε ξανά ρίγες την επόμενη σεζόν. Σχέδια με ρίγες αλλά με ‘twist’, καθώς οι ρίγες είναι πιο τολμηρές από ποτέ. Οι σχεδιαστές της Dutz έχουν συνδυάσει ασπρόμαυρα μοτίβα με ρίγες σε μοντέρνα χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το σμαραγδένιο πράσινο, δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις!

dutz_collection_eyemagazinegreece

EYE-CATCHING CONTRASTS

Τα έντονα πολύχρωμα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε αισιόδοξοι και χαρούμενοι είναι εδώ για να μείνουν. Σύμφωνα με την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, το colour-blocking έχει γίνει μανία! Χρώματα όπως το συγκλονιστικό ροζ και ματζέντα, αλλά και οι μπλε τόνοι κοβάλτιου, το γαλαζοπράσινο και το τιρκουάζ συνδυάζονται με έντονα χρώματα ή prints σε αντίθεση. Οι σχεδιαστές της Dutz επέλεξαν να δουλέψουν με εντυπωσιακές αντιθέσεις, αλλά στη συλλογή μπορούν να βρεθούν και συνδυασμοί πιο απαλών παστέλ αποχρώσεων.

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE! RED IS THE NEW PINK!

Το φλογερό κόκκινο, ένα κυρίαρχο χρώμα την νέα σεζόν, καθώς το ροζ χρώμα της Barbie, θα ανοίξει δρόμο για τα κόκκινα χρώματα. Σχεδόν κάθε οίκος μόδας συμπεριέλαβε τουλάχιστον ένα αντικείμενο ή μια ολόκληρη εμφάνιση στις συλλογές τους, αποδεικνύοντας ότι το κόκκινο είναι απαραίτητο στη συλλογή Dutz. Από τη ρομαντική Κόκκινη Ντάλια έως το κόκκινο της πυροσβεστικής και το ζεστό κόκκινο μπορντό, οι σχεδιαστές της Dutz έχουν εφαρμόσει μια σειρά από κόκκινα χρώματα σε ρετρό στρογγυλά σχήματα αλλά και σε πιο κλασικούς γυναικείους σκελετούς που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση.

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE! FUCHSIA

Οι επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο και το Παρίσι έδειξαν ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι μινιμαλιστικό το επόμενο φθινόπωρο. Καλά νέα για τους λάτρεις των έντονων χρωμάτων: το ματζέντα ροζ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για τη χειμερινή σεζόν και μπορεί να βρεθεί σε πολλές συλλογές μόδας. Από τη σαγηνευτική viva magenta και το ροζ του βατόμουρου έως το βαθύ μοβ, αυτή τη σεζόν οι φρέσκες αποχρώσεις των μούρων δίνουν στους σκελετούς μας μια παιχνιδιάρικη ζωντάνια και πολυτελή μυσταγωγία.

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE: HAPPY ORANGE

Το πιο αγαπημένο μας χρώμα, το χαρούμενο πορτοκαλί, είναι ένα υπέροχο χρώμα μόδας, που δεν μπορεί να λείπει αυτό το φθινόπωρο, αν θέλετε να ξεχωρίζετε. Το πορτοκαλί μας γεμίζει χαρά, ενέργεια και ενθουσιασμό και δίνει χρώμα στις κρύες και σκοτεινές μέρες του χειμώνα. Αυτή τη σεζόν το πορτοκαλί αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και την αυτο-ανάπτυξη. Το μοντέλο DZ2318-85 δείχνει ένα όμορφο μείγμα από ζεστό πορτοκαλί μπρικ και ένα γραφικό παιχνίδι γραμμών γκρι και πορτοκαλί. Ή προτιμήστε τα γραφικά πορτοκαλί που τραβούν τα βλέμματα DZ842-25 και DZ2304-95 για να δείξετε ότι είστε so Dutz!

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE! DIGITAL LAVENDER

Η ψηφιακή λεβάντα, που ονομάστηκε επίσημα το χρώμα της χρονιάς 2023 από τον ιστότοπο πρόβλεψης τάσεων WSGN, είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρώματα τάσης της χειμερινής σεζόν 2023. Οι αποχρώσεις της δημιουργούν μια σειρά από διαθέσεις, μεταφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και ευθυμίας ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να φανεί, για παράδειγμα, στα μοντέλα DZ854-75, DZ2312-75 και DZ2322-15. Η λεβάντα αναδύεται δίπλα στο τιρκουάζ, το κίτρινο ώχρας και το πράσινο λάιμ, που εκφράζουν τα αντίθετα συναισθήματα, για μια εντυπωσιακή αλλά κομψή εμφάνιση.

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE! PASTEL

Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν μεγάλη επιτυχία όλο το χρόνο – όχι μόνο το καλοκαίρι. Στην Hermès, τον Giorgio Armani και τη Chanel τα παστέλ αποτελούν ένα αμετάβλητο μέρος της χρωματικής τους παλέτας, γεγονός που καθιστά αυτές τις αποχρώσεις σημαντικές για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023-2024. Για το μοντέλο DZ854-76, οι σχεδιαστές της Dutz επέλεξαν μια απαλή ροζ παστέλ απόχρωση πούδρας σε συνδυασμό με ανοιχτό μπεζ για μια απαλή, κομψή και θηλυκή εμφάνιση.

dutz_collection_eyemagazinegreece

SNOWWHITE

Όταν σκεφτόμαστε τον χειμώνα, σκεφτόμαστε το χιόνι. Το χιόνι ήταν η μεγαλύτερη έμπνευση για τη χρωματική παλέτα Φ/Χ 2023-2024 της Prada, οπότε εμπνευσμένοι από αυτό, εμείς στη Dutz θα πάμε για το λευκό αυτό το φθινόπωρο! Απολαύστε μια εντυπωσιακή γραφική εμφάνιση με το μοντέλο DZ856-10 σε έντονο λευκό με μαύρες γραμμές σε αντίθεση.

dutz_collection_eyemagazinegreece

COLOURS PLEASE! MAJESTIC BLUE

Το αιγυπτιακό indigo blue μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και γοητεία. Η βαθιά, πλούσια απόχρωση μας διαποτίζει με μια αίσθηση πολυτέλειας και περιπέτειας, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει γαλήνη και ηρεμία. Η μαγεία αυτού του χρώματος μπορεί να φανεί στο μοντέλο DZ2313-45 όπου οι σχεδιαστές συνδύασαν το ασετάτ σε indigo blue και ώχρας με μέταλλο σε διακριτικό σατέν χρυσό. Στο επάνω μέρος του σκελετού έχει δοθεί μία φωτεινή μπλε λεπτομέρεια για την τόσο Dutz πινελιά!

dutz_collection_eyemagazinegreece

IMMORTAL BLACK

Το χρώμα του μυστηρίου και της κομψότητας θα μας μαγέψει ξανά την ερχόμενη σεζόν. Για πάντα διαχρονικό! Αυτό ισχύει και για τους σκελετούς Dutz. Όμορφο acetate με όψη δαντέλας σε συνδυασμό με μαύρες και ταρταρούγα αποχρώσεις δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη, διαχρονική, κομψή εμφάνιση.

dutz_collection_eyemagazinegreece

BLACK & WHITE RE-INVENTED

Η ασπρόμαυρη τάση από τη σεζόν SS22 επινοήθηκε εκ νέου αυτή τη σεζόν, χάρη στις εξαιρετικές αντιθέσεις και τα μοτίβα των κομψών καρό – σε διάφορες παραλλαγές και γεωμετρικά σχέδια. Το ασπρόμαυρο καρό μοντέλο DZ2251-95 ήταν το απόλυτο bestseller της Dutz το 2022. Το μοντέλο DZ855-55 είναι ο διάδοχός του. Τα ανανεωμένα ασπρόμαυρα καρό με μια πινελιά από έντονο πράσινο και μπλε χρώμα δείχνουν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο εμβληματικός όσο και διαχρονικός. Τόσο τολμηρό και τόσο Dutz!

dutz_collection_eyemagazinegreece
Share with your friends
Tags:
Previous Post

OPTICAL DESIGN CONTEST 2023: Ανακαλύψτε τους υποψηφίους

Next Post

Τι θα δούμε στη SILMO Paris 2023;