william_morris_royal

WILLIAM MORRIS LONDON: Συλλογή γυαλιών που ταιριάζει σε βασιλικά πρόσωπα

Γεννημένο στη Βρετανία, πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις στο design, το brand William Morris London προσφέρει μια σειρά από συλλογές γυαλιών οράσεως και ηλίου, σε πρωτότυπα και κομψά σχέδια, που αντανακλούν το ανεξάρτητο και ιδιόρρυθμο πνεύμα του Λονδίνου. Συλλογές εμπνευσμένες από την ιστορία, τον πολιτισμό και τα εμβληματικά χρώματα της Βρετανίας, που προσφέρουν ένα πολύχρωμο ταξίδι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Με τη στέψη του νέου Βασιλιά Καρόλου Γ΄ τον Μάιο του 2023 δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε καλύτερη αφορμή για γιορτή. Με αυτό κατά νου, οι νέες συλλογές William Morris London προσθέτουν παιχνιδιάρικες ανατροπές στο παραδοσιακό στυλ και σας προσκαλούν να γιορτάσετε με μοντέλα και σχέδια που ταιριάζουν σε Βασιλικά Πρόσωπα.

Ετοιμαστείτε να φορέσετε γυαλιά με στυλ και συνδυάστε το σκληροτράχηλο Rock με το βασιλικό Royal.

LONDON
Ζωηρά – Μοδάτα – Διαφορετικά

Με τη Βρετανία στον πυρήνα τους, τα νέα σχέδια έχουν έμπνευση το ίδιο το Λονδίνο, ότι αυτό προσφέρει, και ακόμα περισσότερα, ενώ μετατρέπουν αυτή την έμπνευση σε διακόσμηση, λεπτομέρειες, χρώματα που εφαρμόζονται σε μια συλλογή γυαλιών που ταιριάζει σε έναν βασιλιά. Royal blues, coronation reds και grand golds μπορούν να φανούν όλα σε στυλ που προσφέρουν κάτι νέο και συναρπαστικό για κάθε σχήμα προσώπου.

Διασχίστε τους δρόμους του Λονδίνου σε βασιλικό στιλ.

william_morris_london
BLACK LABEL

Τάση – ποιότητα – υψηλός σχεδιασμός

william_morris_black_label

Πολυτελή Βρετανικά Γυαλιά.

Συνδυάζοντας την εξέγερση με τη συμβατικότητα, η νέα συλλογή Black Label παρουσιάζει ένα μοναδικό βρετανικό design. Αυτή η premium συλλογή με δυνατά, ιδιαίτερα σχήματα διαμορφώνει τις τάσεις, και παρουσιάζει ένα brand που τολμά να συνδυάσει την εκλεπτυσμένη βρετανική επιρροή, με φρέσκες ιδέες. Βαριά πάστα, γεωμετρικά σχήματα και πολυτελείς λεπτομέρειες παρουσιάζονται σε μια συλλογή που την κάνει κατάλληλη για Βασιλείς. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και εξερευνήστε νέα στυλ που αποπνέουν πολυτέλεια, παίξτε με το χρώμα και σίγουρα μην πτοείστε. Είστε έτοιμοι για το Rock & Royal στυλ;

william_morris_black_label
GALLERY
Η τέχνη συναντά το χειροποίητο – κομψό – διακοσμητικό

Η συνεργασία στα καλύτερά της – Το brand William Morris London είναι περήφανo που συνεργάζεται με την “The William Morris Gallery, έναν οργανισμό τέχνης παγκοσμίου φήμης, ο οποίος στεγάζει και διατηρεί μια από τις καλύτερες συλλογές στον κόσμο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη. Ο William Morris (1834-1896) είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής, ποιητής, πολιτικός ακτιβιστής και τεχνίτης γνωστός για το σχεδιασμό κομψών εσωτερικών χώρων και εκλεκτών υφασμάτων που παραμένουν μεταξύ των πιο αγαπημένων και πιο δημοφιλών σχεδίων σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, αυτή η νέα συλλογή γυαλιών χρησιμοποιεί τα καλύτερα από αυτά τα εμβληματικά prints και υφάσματα και τα εφαρμόζει σε μια εκπληκτική σειρά γυαλιών.

william_morris_gallery_collection
SUN COLLECTION
Λαμπερά – κλασικά – εύκολα

Τα γυαλιά ηλίου William Morris London προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από κομψά, μοντέρνα σχέδια για όλα τα γούστα. Έχοντας έμπνευση από την κύρια συλλογή των William Morris London, τα σχέδια αυτής της σειράς γυαλιών είναι εκλεπτυσμένα και περιλαμβάνουν φακούς για συνταγές ή που μένουν ως έχουν, για το απόλυτο fashion statement.

Απολαύστε το φως του ήλιου με στυλ

william_morris
Share with your friends
Tags:
Previous Post

Ζητείται Στέλεχος Πωλήσεων

Next Post

OPTICAL DESIGN CONTEST 2023: Ανακαλύψτε τους υποψηφίους