ProDesign. Γυαλιά ποιότητας για όλους

Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις μόδας, τη γενιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ένα ProDesign ταιριάζει σε όλους. Φέτος γιορτάζουμε τα 50 μας χρόνια. Πέρασε μισός αιώνας κατασκευάζοντας γυαλιά υψηλής ποιότητας που παραμένουν σταθερά προσηλωμένα, στη Δανέζικη ιστορία σχεδιασμού.

Στη ProDesign είμαστε περήφανοι που δηλώνουμε ότι δημιουργούμε μοντέλα γυαλιών που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε όλους, και τώρα επεκτείνουμε τις συλλογές μας. Σε αυτό το νέο λανσάρισμα παρουσιάζουμε το μοντέλο GRANDD. Ένα νέο concept με ογκώδη κοκάλινα μοντέλα, όλα σε μεγαλύτερα μεγέθη από οποιοδήποτε προηγούμενο concept. Αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει τέλεια σε όσους αναζητούν μεγάλα γυαλιά.

Τα σχέδια μας είναι τόσο διαφορετικά όσο και οι πελάτες μας, μεταξύ των διαφορετικών γενεών, των χαρακτηριστικών του προσώπου και τις προτιμήσεις μόδας που μπορεί να έχουν. Και αυτό το νέο λανσάρισμα δεν αποτελεί εξαίρεση. Εδώ θα βρείτε νέα αγαπημένα σχέδια γυαλιών για όλους, είτε προτιμάτε τα φανταχτερά χρώματα και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες είτε κάνετε πιο απαλές και κλασικές επιλογές.

ProDesign. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
ALUTRACK
Υψηλής ποιότητας, με επιλεγμένα υλικά.

Η ποιότητα είναι λέξη-κλειδί όταν πρόκειται για το ALUTRACK, ένα αληθινό μοντέλο ProDesign. Αποτελεί μια λειτουργική επιλογή γυαλιών, με κριτήριο τις λεπτομέρειες. Το φινετσάτο παιχνίδι των χρωμάτων στον σκελετό από αλουμίνιο και τους βραχίονες από ανοξείδωτο χάλυβα, τη χρωματική λεπτομέρεια στον σύνδεσμο και στο τελείωμα του βραχίονα, τον εύκαμπτο σύνδεσμο και τα άκρα από σιλικόνη για επιπλέον άνεση. Το ALUTRACK μπορείτε να το βρείτε σε τρία διαφορετικά σχήματα: στρογγυλό, εμπνευσμένο από παντό, μοντέρνο ορθογώνιο με καμπύλες και ένα μεγαλύτερο κλασικό ορθογώνιο, για τους άνδρες.

prodesign_collection

ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Η κάτω βίδα της πίσω πλευράς λειτουργεί ως κλειδαριά. Εξάλλου, η λεπτομέρεια φινιρίσματος του αλουμίνιου αναδεικνύει το ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτή είναι και μια λειτουργική επιλογή, αλλά προσθέτει επίσης ένα νέο παιχνίδι χρωμάτων στο ALUTRACK.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Το ανοδιωμένο αλουμίνιο εξασφαλίζει μια πιο ανθεκτική επιφάνεια που δεν γρατσουνίζεται εύκολα. Μερικές από τις χρωματικές επιλογές είναι εντυπωσιακές, ενώ άλλες είναι πιο διακριτικές και πιο ήπιες.

ΕΞΥΠΝΑ ΥΛΙΚΑ: Το ALUTRACK είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα υλικά. Το ελαφρύ αλουμίνιο αφήνει μια καθαρή όψη, ενώ τα άκρα από σιλικόνη βοηθούν στην αποφυγή οποιασδήποτε αλλεργίας και ταυτόχρονα είναι άνετα για το δέρμα.

«Μπορείς απλά να νιώσεις την ποιότητα, όταν έχεις το ALUTRACK στα χέρια σου, και να δεις όλες τις εκλεπτυσμένες του λεπτομέρειες. Είναι ένα φινιρισμένο μοντέλο γυαλιών, για το οποίο είμαι περήφανη». – Cornelia Therkelsen, σχεδιάστρια

 

TWIST
Ένα Θηλυκό μοντέλο από Τιτάνιο με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.

Το TWIST είναι θηλυκό, ο ορισμός του Δανέζικου σχεδιασμού στα καλύτερά του. Η ιδέα του τιτανίου μπορεί να φαίνεται απλή στην αρχή, αλλά ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά και η όμορφη, στριμμένη λεπτομέρεια στο βραχίονα θα σας εντυπωσιάσει. Το TWIST έχει ένα λεπτό επίπεδο φινέτσας χωρίς να γίνεται υπερβολικό. Το TWIST διατίθεται σε τρία διαφορετικά σχήματα. Το ελαφρύ τιτάνιο το καθιστά άνετο στη χρήση και οι άκρες από πάστα σε ταιριαστά χρώματα, ολοκληρώνουν την τελειότητα στην γυναικεία του εμφάνιση.

prodesign_collection

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ: Το TWIST διατίθεται σε τρία πολύ διαφορετικά σχήματα. Ένα μικρό ορθογώνιο σε μέγεθος 51, ένα μοντέρνο, μισό χείλος, σε μέγεθος 52 και ένα ογκώδες cat eye σε μέγεθος 55.

ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Το φινίρισμα με επίστρωση IP δίνει στο TWIST τα όμορφα, βαθιά του χρώματα και μια ανθεκτική επιφάνεια που δεν ξεφλουδίζει εύκολα.

ΘΗΛΥΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ: Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε δύο τόνους στη λεπτομέρεια του TWIST επιτυγχάνεται με τη ματ πρόσοψη του σκελετού από τιτάνιο από τη μια και με το γυαλιστερό εσωτερικό. Όταν τα δύο αναμειγνύονται, δημιουργούν μια θηλυκή εμφάνιση, ένα κόσμημα.

«Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω τους στριφτούς βραχίονες ώστε να ελκύουν τα βλέμματα, χωρίς όμως να υπάρχει υπερβολή σε αυτό, και νομίζω ότι το καταφέραμε με το TWIST». – Nicoline Jensen, σχεδιάστρια

GRANDD

Το μεγαλύτερο είναι καλύτερο.

Όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο, και είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε αυτό το Δανέζικο σχέδιο γυαλιών, Grand Danios. Η αρρενωπή και συμπαγής ιδέα είναι απλά αδύνατο να περάσει απαρατήρητη ενώ προσφέρει νέες δυνατότητες στους πελάτες που συνήθως δυσκολεύονται να βρουν αρκετά μεγάλα γυαλιά. Όλα είναι απλά μεγαλύτερα, με το GRANDD. Από τον όγκο της πάστας, το πάχος του χείλους, το ύψος από τους βραχίονες και τους συνδέσμους 5 κυλίνδρων που προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερη στιβαρότητα σε αυτό το concept.

prodesign_collection_grandd

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ: Τα σχήματα είναι πολύ διαφορετικά και περιλαμβάνουν ένα κλασικό ορθογώνιο σε μέγεθος 58, ένα λεπτό και σπορ σε μέγεθος 56 και ένα μεγάλο τετράγωνο σε μέγεθος 60.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: Για να ταιριάξουμε με μια σταθερή ιδέα όπως το GRANDD, προσθέσαμε συνδέσμους 5 κυλίνδρων με εξαιρετικές τεχνικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν τέλεια στο GRANDD.

ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ: Το GRANDD είναι μοναδικό στο είδος του και αυτό απαιτεί μοναδικές λεπτομέρειες. Ο ειδικά κατασκευασμένος συρμάτινος πυρήνας προσθέτει επιπλέον φινέτσα, καθώς ακολουθεί ομαλά τους βραχίονες από πάστα.

«Το GRANDD είναι κάτι ξεχωριστό με τη στιβαρότητά του και την έμπνευση του σχεδιασμού της Δανίας. Με κάνει χαρούμενο που τώρα έχουμε μεγαλύτερα μεγέθη στη συλλογή μας και μπορούμε να παρέχουμε επιλογές σε πελάτες που στο παρελθόν είχαν δυσκολίες να βρουν τα σωστά γυαλιά.» – Nicoline Jensen, σχεδιάστρια

TRIPLE
Μια δροσερή και πολύχρωμη ιδέα συνδυασμού.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αποτελείται από τρία στρώματα: ένα χείλος από πάστα, δύο στρώσεων, που συμπληρώνεται από χαλύβδινο πλαίσιο, το οποίο χρησιμεύει ως το τρίτο στρώμα. Η μοναδική τρίχρωμη εμφάνιση του, προσφέρει πολύ διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Από κλασικό έως παιχνιδιάρικο και από τολμηρό έως δραστήριο. Το TRIPLE διατίθεται σε τρία διαφορετικά σχήματα: ένα θηλυκό ορθογώνιο σε μέγεθος 51, ένα μοντέρνο σπορ, ορθογώνιο, σε μέγεθος 53 και ένα μεγαλύτερο ορθογώνιο, σε μέγεθος 57.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ: Το TRIPLE σχηματίζεται από τρία στρώματα μετάλλου και πάστας. Μερικές από τις επιλογές έχουν τολμηρούς και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, άλλες επιλογές είναι πιο απαλοί.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ: Η ισορροπία είναι τα πάντα για το TRIPLE, γιατί όλα τα στρώματα είναι ορατά και αφήνουν χώρο το ένα για το άλλο. Το αποτέλεσμα είναι ένας αρμονικός σκελετός με εκπληκτικά χρώματα.

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ: Το TRIPLE είναι πολύ ελαφρύ και άνετο στη χρήση, λόγω της λεπτής κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα.

«Το TRIPPLE με έκανε να βουτήξω στην αλληλεπίδραση μεταξύ των στρωμάτων. Τόσο όσο αφορά τις γραμμές και τα σχήματα, αλλά και τη χρήση των υλικών, με την εξερεύνηση της ημιδιαφάνειας και των χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένας καλά ισορροπημένος, δυναμικός σχεδιασμός, με πολλές δυνατότητες επέκτασης της χρωματικής παλέτας στο μέλλον.” – Lau Ruge, Σχεδιαστής

Share with your friends
Tags: