silmo_instanbul

Η SILMO ISTANBUL γιορτάζει τη 10η επέτειό της! Η εξέλιξη αρχίζει

Η SILMO Istanbul ετοιμάζεται να γιορτάσει τη 10η επέτειό της με εντυπωσιακές καινοτομίες χάρη στην οραματική της προσέγγιση και εμπειρία, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και εξελίσσεται με κάθε έκδοση.

Η SILMO Istanbul, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται χάρη στη δυναμική, διεγερτική και καινοτόμο προοπτική της, ανυπομονεί να υποδεχτεί επαγγελματίες του κλάδου από την Τουρκία και από όλο τον κόσμο για δέκατη φορά.

Φέτος, εκτός από τον εορτασμό της 10ης επετείου της, η έκθεση οπτικών
εγκαινιάζει ένα νέο πλάνο σε έκταση 25.000 m2, στις αίθουσες 5, 6 και 7 του εκθεσιακού κέντρου της Κωνσταντινούπολης.

Με σχεδόν 200 εκθέτες και πάνω από 900 τοπικά και διεθνή brands, η SILMO Istanbul ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και με ακρίβεια στις προσδοκίες των επαγγελματιών και συνεχίζει να τους προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα δικτύωσης και ουσιαστικών συναντήσεων χάρη στη μοναδική και ελκυστική ατμόσφαιρά της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της έκδοσης, οι επισκέπτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ημερίδες του SILMO Academy. Μέσω αυτού του επιστημονικού συμποσίου, η SILMO Istanbul συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη του κλάδου με εκπαιδευτικά προγράμματα για τα τελευταία και
πιο σύγχρονα θέματα.

Και για να τονίσει τη 10η επέτειό της, η SILMO Istanbul θα εγκαινιάσει τα βραβεία SILMO Istanbul, τα οποία θα αναγνωρίζουν τις μάρκες και τα προϊόντα των εταιρειών που εκθέτουν. Μια εκδήλωση που θα εμπνεύσει μια ξεχωριστή ενέργεια και απόδοση στην έκθεση και στον οπτικό τομέα.

Η SILMO Istanbul Optical Fair, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τον κλάδο των οπτικών, σας περιμένει από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023!

Share with your friends
Tags: