DaTE 2018

Γράφει η Νατάσσα Κωστάκη, editor Eye Magazine 

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την DaTE 2018, μία από τις πιο εξειδικευμένες και ενδιαφέρουσες εκθέσεις στον τομέα των οπτικών, η οποία θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο Leopolda Di Firenze στη Φλωρεντία, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.
Αυτή είναι η έκτη χρονιά που διοργανώνεται το συγκεκριμένο κλαδικό event (και η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που φιλοξενείται στο Leopolda Di Firenze), έχοντας μεγάλη απήχηση τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου των οπτικών όσο και στον Τύπο. Το τρίπτυχο της επιτυχίας της συγκεκριμένης έκθεσης είναι: Πειραματισμός, Καινοτομία, Πολυτέλεια!

Η sold-out έκθεση είναι αφιερωμένη στα avant‐garde γυαλιά, ενώ ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα φιλοξενούν τα προϊόντα των εταιριών. Φέτος θα προστεθούν δύο ακόμη νέες ενότητες στην έκθεση, οι Timeless και Spring. Η πρώτη αφορά στις εταιρίες των οποίων τα σχέδιά τους είναι διαχρονικά και οι συλλογές τους επικεντρώνονται στην αντοχή τους στο χρόνο, συνδυάζοντας το σήμερα με στοιχεία του παρελθόντος, δημιουργώντας έτσι διαχρονικά και παράλληλα μοντέρνα σχέδια. Η ενότητα Spring θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Alcatraz και θα καλωσορίσει, μεταξύ άλλων, μία επιλεγμένη ομάδα από 20 καινοτόμες επιχειρήσεις που κάνουν τώρα την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά ή επιστρέφουν στην DaTE με νέα σχέδια και φρέσκες ιδέες.

Οι υπόλοιπες ενότητες παραμένουν ως έχουν: Στη Luxury θα φιλοξενηθούν εταιρίες με πιο πολυτελή σχέδια και αποκλειστικά luxury brands. Η ενότητα Millennials είναι αφιερωμένη στα πιο νεανικά brands και σε ό,τι προστάζουν οι τάσεις του street style, παρουσιάζοντας σχέδια αγαπημένων σχεδιαστών που έχουν εμπνεύσει όλο τον κλάδο των οπτικών, ενώ στην Balcony, θα φιλοξενηθούν εταιρίες που ακολουθούν τη φιλοσοφία της DaTE και θα παρουσιάσουν ζωντανά στους επαγγελματίες και τον Τύπο τα νέα τους projects.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες και τον Τύπο. Όλοι οι επισκέπτες είναι αναγκαίο να εγγραφούν στο www.dateyewear.com, συμπληρώνοντας τη φόρμα στην αρχική σελίδα. Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 22.09 και Κυριακή 23.09, 10:00-19:00 και Δευτέρα 24.09, 10-:1700.

 

DaTE is on Facebook: DateEyewearOfficial
Instagramdateyewear, με τα χαρακτηριστικά hashtags #dateyewear2018 και #shapingavantgarde.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Γεροπαράξενη;

Next Post

Silmo Paris 2018