10o Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) προβαίνει στην 1η Ανακοίνωση για το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων, που θα έχει και επετειακό χαρακτήρα για την συμπλήρωση των 10 Συνεδρίων.

Το προσεχές Συνέδριο, το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων, θα λάβει χώρα μεταξύ 30 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα των φλεγμονών του οφθαλμού, τού κόγχου, και των προσαρτημάτων, με στρογγυλά τραπέζια, κλινικά συμπόσια και φροντιστήρια, καθώς και διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Η ΕΕΜΟΦΛ προσκαλεί όλους τους νέους οφθαλμιάτρους να συμμετάσχουν ενεργά στο συνέδριο με τις προφορικές τους ανακοινώσεις, εμπλουτίζοντας το Συνέδριο το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των μελών με διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου σώματος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ), για τη διετία 2018-2020.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία, βάσει του καταστατικού της ΕΕΜΟΦΛ, στις εκλογές μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη. Για πληροφορίες σχετικά με τo δικαίωμα συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της εταιρείας στο [email protected]

Ο Πρόεδρος της ΕΕΜΟΦΛ
Χρήστος Καλογερόπουλος, Καθηγητής Οφθαλμολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Share with your friends
Tags: