Opti 2020

Mόναχο, 10 - 12 Ιανουαρίου

Μια εντυπωσιακή έκθεση 60.000 m2!

Οι επισκέπτες μπορούν τώρα να ξεκινήσουν επίσημα τον προγραμματισμό τους για την Opti 2020: Στο link www.opti.de/en/tickets, οι online εγγραφές άρχισαν για την έκθεση του 2020 που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Συναντήσαμε την Bettina Reiter υπεύθυνη για την έκθεση και μας απάντησε σχετικά με την Opti 2020.

Πως εξελίσσονται οι συμμετοχές των εκθετών;
Μέχρι στιγμής, έχει γίνει επιβεβαίωση σε πάνω από το 95% του εκεθσιακού χώρου. Η συμμετοχή των εκθετών είναι εξαιρετική. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό εγγραφής εκθετών είναι περίπου 3% υψηλότερο από ό,τι ήταν πέρυσι. Όπως γράφουν και οι Opti Hashtags, όλα είναι #nocoincidence, όλα πηγαίνουν #schedule.

Ονομάστε μας κάποιους από τους νέους εκθέτες;
Υπάρχουν μερικά συναρπαστικά Brand που συμμετέχουν φέτος όπως Thomas Sabo, Delirious, Kreuzberg Kinder, MIGA EYEWEAR και Accrue. Ωστόσο, οι επισκέπτες πρέπει να αναζητήσουν όχι μόνο τους νέους εκθέτες αλλά όλους τους εκθέτες που παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους στο Μόναχο.

Πόσο μεγάλη είναι η έκθεση το 2020;
Περίπου 60.000 τετραγωνικά μέτρα. Η Opti 2020, όπως και πέρυσι, πραγματοποιείται σε έξι αίθουσες, C1 έως C6, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Και ακριβώς στην αρχή του έτους οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν όλα όσα μπορεί να προσφέρει η βιομηχανία:
φακοί επαφής, οφθαλμικοί φακοί, σκελετοί γυαλιών, διάθλαση, διάγνωση, χαμηλή όραση, μηχανές, πρώτες ύλες, συσκευές ακοής και ακουστικής, και αξεσουάρ.
Επιπλέον, περαιτέρω εκπαίδευση προσφέρεται μέσω του Opti CAMPUS και του OPTI FORUM.

Πόσους εκθέτες μπορούν να περιμένουν ότι θα συναντήσουν οι επισκέπτες;
Δεχόμαστε ακόμα κάποιες συμμετοχές εκθετών. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες μπορούν ακόμη να εγγραφούν, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν ευκαιρίες. Προς το παρόν, αναμένουμε περίπου 630 εκθέτες.

Μετεγκατάσταση της έκθεσης στη Στουτγάρδη το 2021;
Φυσικά, έχουμε ήδη προγραμματίσει το 2021. Οι εκθέσεις έχουν μια πολύ μακροπρόθεσμη διαδικασία οργάνωσης, καθώς πρέπει πάντα να προγραμματιστούν χρόνια εκ των προτέρων. Είναι σημαντικό για την Opti να παρέχει στους εκθέτες ασφάλεια σχεδιασμού, ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, και φυσικά, να συνεχίσει να πραγματοποιείται στις αρχές του έτους τον Ιανουάριο. Ως ομάδα, βέβαια, επικεντρωνόμαστε στην Opti 2020 στο Μόναχο.

Σχετικά με την Opti

Η Opti, η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1998. Από το 2021 θα εναλλάζει τις πόλεις διοργάνωσης, μεταξύ Στουτγάρδης (2021, 2023, 2025) και Μονάχου (2020, 2022, 2024).

Share with your friends
Tags:
Previous Post

MIDO Golden Edition

Next Post

Ανακαλύψτε τους νικητές SILMO D’OR 2019!