Sergio Tacchini

NEW ARRIVAL!

Η πρώτη συλλογή γυαλιών Sergio Tacchini που έχει σχεδιαστεί, παραχθεί και διανέμεται από το group Mondottica, μας μεταφέρει την αθλητική κληρονομιά και φιλοσοφία της μάρκας από τα γήπεδα τένις στους δρόμους.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου εστιάζεται σε τρεις σχεδιαστικές σειρές: η ΜΠΛΕ σειρά, με διαχρονικά κλασικούς συμβολισμούς εμπνευσμένους από τη fashion πλευρά της της μάρκας, η ΚΟΚΚΙΝΗ, που εστιάζει σε τεχνικά στοιχεία του τένις και η ΠΡΑΣΙΝΗ που αποτίει φόρο τιμής στο πλούσιο αρχείο και τα πιο εμβληματικά κομμάτια της.

Κάθε σχέδιο έχει το δικό του δυνατό χαρακτήρα, με μια κλασική και κομψή αισθητική και το ίδιο Sergio Tacchini λογότυπο.

BLUE/FASHION RANGE

Η ΜΠΛΕ σειρά αποτελείται από ‘fashion basics’, με τα εμπνευσμένα από το τένις λογότυπα να εμφανίζονται περήφανα στα ρούχα και τα αξεσουάρ, και παραπέμπει στην αγάπη του activewear να εκφραστεί ως mainstream streetwear. Το μοντέλο ST5007, με το λογότυπο του Sergio Tacchini και τις χαρακτηριστικές γραμμές στους βραχίονες, είναι διαθέσιμο σε ένα ‘cool’ λευκό χρώμα με μπλε λογότυπο, καθώς και σε τρεις άλλες χρωματικές επιλογές με contrasting λογότυπο και φακούς-καθρέφτες, συμπληρώνοντας την αθλητική αισθητική.

RED/TECHNICAL RANGE

Η ΚΟΚΚΙΝΗ σειρά είναι καθαρή σειρά τένις με τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι μάσκες ST5001 και ST5002 είναι εμπνευσμένες από τον θρυλικό Αμερικανό τενίστα John McEnroe και το πασίγνωστο, χαρακτηριστικό γυαλί που φορούσε. Ο εξαιρετικά ελαφρύς, μονοκόμματος φακός-καθρέφτης στερεώνεται ανάμεσα στο μπροστινό και πίσω acetate σκελετό, με το λογότυπο στο κέντρο. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός έρχεται σε μια ισχυρή χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει κίτρινο, ροζ και navy blue και θα προσελκύσει τους πιο περιπετειώδεις fans, μέσα και έξω από το γήπεδο.

ST5001
ST5002
GREEN/ARCHIVIO RANGE

Η ΠΡΑΣΙΝΗ σειρά αναμοχλεύει την εκτεταμένη κληρονομιά και τα αρχεία του brand αναδημιουργώντας τα διάσημα ενδύματα-αξεσουάρ που φορούσαν οι αστέρες του τένις με χορηγό το Sergio Tacchini.
Η σπορ αίσθηση του aviator σχήματος που ταιριάζει σε διαφορετικά σχήματα προσώπου τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη συλλογή γυαλιών Sergio Tacchini. Το μοντέλο ST5004 ξεχωρίζει με τον bold, στρογγυλό σκελετό από acetate, τις contrasting διχρωμίες, τη διπλή γέφυρα και το σκαλισμένο λογότυπο στους βραχίονες, ενώ η πιο oversized, αρρενωπή εκδοχή του, το μοντέλο ST5003, χαρακτηρίζεται από φακούς-καθρέφτες και μεταλλικούς τόνους.
Αντλώντας έμπνευση από την hip-hop κουλτούρα της δεκαετίας του ’80, το μοντέλο ST7002 – χαρακτηριστικό της Πράσινης σειράς – αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή ενός vintage ορθογώνιου στυλ, με μεταλλικό βραχίονα, acetate ακροβραχιόνια και έγχρωμους φακούς σε ζωντανά χρώματα για μια μοναδική, ‘cool’ και συγχρόνως ‘all day classic’ εμφάνιση.

ST5003
ST5004
ST7002
ST5007
Η συλλογή γυαλιών οράσεως

Η κατηγορία των γυαλιών οράσεως αποπνέει την ίδια εμπιστοσύνη, με vintage αναφορές και μια στροφή σε κλασικά σχέδια.
Το μοντέλο ST1004 είναι ένα από τα vintage ανδρικά pilot σχήματα στα τέλη της δεκαετίας ’70 με λεπτομέρειες που παραμένουν επίκαιρες μέχρι σήμερα. Ο ‘flat’ σκελετός από acetate συνδυάζεται με λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες και acetate ακροβραχιόνια που του προσδίδουν μια ιδιαίτερη φινέτσα. Το μοντέλο ST1001 έχει μια παρόμοια δομή, αλλά ένα πιο ευκολοφόρετο τετράγωνο περίγραμμα.
Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα στο navy, μαύρο και σπορ ταρταρούγα.
Ένα άλλο κλασικό ρετρό σχέδιο της συλλογής είναι το μεταλλικό μοντέλο ST3002, σε στρογγυλό σχήμα, με διπλή γέφυρα που προσθέτει όγκο και acetate ακροβραχιόνια. Διατίθεται σε χρώματα λαδί, γκρί, και μαύρο.

ST1004
ST1001
ST3002
ST3003

Σχετικά με το brand SERGIO TACCHINI

Το Sergio Tacchini, είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο αθλητικό, ιταλικό σήμα με μεγάλη κληρονομιά, που ιδρύθηκε το 1966 από τον ιταλικό τενίστα Sergio Tacchini. Με την πάροδο των ετών, το όνομα της μάρκας έγινε συνώνυμο με το ιταλικό στιλ και την κομψότητα και τα ενδύματα κέρδισαν διεθνή αναγνώριση μέσα από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές τένις όλων των εποχών: John McEnroe, Jimmy Connors, Vitas Gerulaitis, Mats Wilander, Gabriela Sabatini, Pete Sampras, Pat Cash, Martina Hingis και Novak Djokovic, με τους οποίους η μάρκα έχει φτάσει σε 37 νίκες Grand Slam. Σήμερα το brand παραμένει ηγέτης στο ιδιαίτερο αθλητικό ρούχο, με την αυθεντικότητά τoυ να προέρχεται από το DNA του τένις για τους απαιτητικούς καταναλωτές που επιδιώκουν να συνδυάσουν την κομψότητα με ένα active lifestyle. To Sergio Tacchini επίσημος τεχνικός χορηγός του Rolex Monte-Carlo Master τουρνουά τένις. Τέλος, το brand συμμετείχε πολύ πρόσφατα στην έκθεση μόδας Pitti Uomo στην Φλωρεντία (8-01-2020) όπου παρουσίασε την τελευταία συλλογή Fall Winter 2020 από τον Global Creative Director, Dao-Yi Chow, κάνοντας μια αναδρομή στην ανεξάντλητη κληρονομιά του.Η συλλογή φέρνει μια σπορ αισθητική που συναντά το streetwear, με μια mainstream και ταυτόχρονα πιο αναβαθμισμένη πρόταση, με στόχο την ποιότητα και το αυθεντικό στυλ, αντλώντας έμπνευση από τους πρωταθλητές του τένις που έχουν υιοθετήσει το σήμα Sergio Tacchini όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Ελληνική αγορά το brand διανέμεται από την Opticomm Hellas, www.opticomm.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

We Are Eyes

Next Post

Blackfin and the neomadeinitaly