Μέτρα Covid-19 στην CIRCUMEYE#3

Η CIRCUMEYE#3 συμμορφώνεται πλήρως με το υγειονομικό πρωτόκολλο περί εμπορικών εκθέσεων και προετοιμάζει με απόλυτη προσοχή την έκθεση. Όλοι οι κανόνες καταρτίζονται σύμφωνα με τις τελευταίες συστάσεις των υγειονομικών αρχών, ενώ δεσμεύομαστε ότι θα ενσωματώσουμε και θα γνωστοποιήσουμε σε εκθέτες και επισκέπτες πιθανές αλλαγές στους κανόνες που ενδέχεται να εκδοθούν αργότερα.

ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Για να επισκευφείτε την έκθεση, πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά την προεγγραφή σας αναφέροντας την/τις ημέρες κατά την/τις οποία/ες σκοπεύετε να επισκεφτείτε την έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν κάρτα εισόδου και μόνο την ημέρα/ες που επιλέγονται στο στάδιο εγγραφής. Είναι σημαντικό να οργανώσετε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων, κάνοντας ραντεβού με τους εκθέτες που σκοπεύετε να επισκεφθείτε και να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους πριν από την εκδήλωση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε κάρτα εισόδου αντιπροσωπεύει διαφορετική επίσκεψη. Κάθε επισκέπτης μπορεί να έχει περισσότερες από μία κάρτες εισόδου ανάλογα με τις ημέρες ή/και τις ώρες που επιθυμεί να επισκεφτεί την έκθεση. Για παραδειγμα αν επιθυμείτε να έρθετε το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή κάρτα για κάθε επίσκεψη,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η τρέχουσα πολιτική κοινωνικής απόστασης επιτρέπει συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών ανά ημέρα και ανά ώρα. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε εκ των προτέρων την/τις ημερομηνία/ες. Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εισόδου. Για το σκοπό αυτό, σας συνιστούμε να έχετε διαθέσιμη κατά την είσοδό σας την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ στο κινητό σας. Κατά την είσοδό σαας θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση ενώ θα πρέπει να φοράτε τη μάσκα προστασίας, η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική.

ΡΟΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Προκειμένου να αποφευχθεί συχρωτισμός υπάρχει μια μόνο είσοδος και μία έξοδος. Είναι επομένως σημαντικό οι επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες, χρησιμοποιώντας πάντα την πόρτα εισόδου για είσοδο και την πόρτα εξόδου για να φύγουν, ή να εξέλθουν για λίγο από τον χώρο για να πραγματοποιήσουν μια τηλεφωνική κλήση ή να πάρουν καφέ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Όπως συνήθως, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα περίπτερα των εκθετών (συνολικά 4 άτομα/ περίπτερο) για να δουν προσωπικά τις νέες συλλογές και τα εκθέματα. Εκθέτες και επισκέπτες θα φορούν μάσκα προσώπου ενώ θα πρέπει να έχουν απολυμάνει τα χέρια τους εκ των προτέρων ή να φορούν γάντια. Οι συλλογές μπορούν να προβληθούν με πλήρη ηρεμία, διατηρώντας έτσι τη σημαντική πτυχή της αφής της εμπειρίας. Όλοι οι εκθέτες θα διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους απολυμαίνονται μεταξύ των συναντήσεών τους.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ

Η καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων θα ενισχυθεί. Ο συχνός καθαρισμός και η απολύμανση θα είναι μια αυστηρή διαδικασία.

Share with your friends
Tags: