GEMALENS CRYSTAL

Μηνιαίοι Φακοί Επαφής Σιλικόνης- Υδρογέλης με Βιομημιτικό δομικό συστατικό

Οι φακοί επαφής Σιλικόνης- Υδρογέλης GEMALENS CRYSTAL αποτελούν τους ιδανικούς φακούς στις περισσότερες περιπτώσεις, ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εποχιακών αλλεργιών ή ξηροφθαλμία, καθώς τα επίπεδα υδροφιλίας τους και ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής τους με την προσθήκη υαλουρονικού νατρίου κατά τη διαδικασία πολυμερισμού του υλικού, δεν επιτρέπουν την «αφυδάτωση» του φακού επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης και μειώνουν την τριβή μεταξύ φακού και βλεφάρων.

Επιτρέπουν τη διατήρηση των φυσικών επιπέδων οξυγόνου στα μάτια, παρέχοντας εξαιρετική υγεία και άνεση!

Tο Οptimum Aberration Control αποτελεί μια εξελιγμένη μέθοδο γεωμετρικής κατασκευής, προσφέροντας μέγιστη οπτική οξύτητα και διαύγεια στην όραση.

ΤΕΧΝΙΚA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA
ΥΛΙΚΟINNOFILCON A
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ45%
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑAspheric- Οptimum Aberration Control
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ14.2 mm
DK/t100
ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ8.60 mm
MODULUS0,8
ΙΣΧΥΣ-12,00Dt έως +8,00Dt +6,00 έως-6,00 (ανά 0,25)
+6,50 έως +8,00 (ανά 0,50)
-6,50 έως -12,00 (ανά 0,50)

Πλεονεκτήματα – Οφέλη:

  • Σύγχρονος τρόπος κατασκευής με προσθήκη μορίων
    Υαλουρονικού Νατρίου κατά τη διάρκεια πολυμερισμού του υλικού για απαράμιλλη ενυδάτωση, μηδενική αφυδάτωση, εξαιρετική άνεση ακόμα και σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας.
  • Με υψηλό Dk/t για μέγιστη διαπερατότητα οξυγόνου στα μάτια.
  • Με χαμηλό Modulus για εύκαμπτο και μαλακό υλικό με αποτέλεσμα τον εύκολο χειρισμό και την εξαιρετική αίσθηση στα μάτια.
  • Οptimum Aberration Control – Ασφαιρική γεωμετρία κατασκευής:
  • Ρύθμιση των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης στην κάθε διοπτρία για βέλτιστη οπτική οξύτητα, ευαισθησία αντίθεσης και ποιότητα όρασης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ανεξάρτητα από το ύψος της συνταγής. Όραση υψηλής ευκρίνειας (HD) για μειωμένο θάμβος και άλη, από τις πηγές φωτός.
  • Με λεπτά και στρογγυλεμένα άκρα για την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία των δακρύων, καθώς και για την μέγιστη αίσθηση άνεσης του φακού επαφής, καθ’όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Αποκλειστική Διάθεση: STAND GEMA
www.standgema.gr | www.facebook.com/standgema | www.instagram.com/standgema

Share with your friends
Previous Post

GEMALENS 55 AC

Next Post

GEMALENS ONEDAY